Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai, detalii inedite despre familia sa: "Tata este arab. Eu când văd deșertul, e viața mea. Am în ADN"
WhatsApp
Denise Rifai a vorbit despre familia sa, într-un interviu în care a dat detalii inedite despre viața din spatele televizorului. 

Întrebată de proveniența numelui său, Denise Rifai a răspuns: 

"Pentru că așa îl cheamă pe tata. Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea. Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: "părintele este peste capul tău". Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta. 

Când văd deșertul mă simt foarte bine, e viața mea. Vezi ce înseamnă să ai asta în ADN... Când văd deșert, pentru mine e bogăție. Sângele apă nu se face. Mereu când am o vacanță mă duc într-o țară arabă. Totul e acolo. Din păcate, nu mai am bunici," a spus Denise Rifai la interviurile EVZ.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel