Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai dă cu toate cifrele de PĂMÂNT: "Nimeni, dar ABSOLUT NIMENI!, nu poate! Las aici, ca să rămână SCRIS"
WhatsApp
Denise Rifai desfiinţează sondajele care se fac în pragul campaniei electorale şi spune că nu există o estimare reală a prezenţei la vot, fiind realizate în scopul de a "manipula votanţii".

"Si pentru ca intram pe ultima suta de metri in campania electorala, in mod evident, apar nenumarate Sondaje. :)) Toate, care mai de care mai bine “pritocite”, tocmai pentru a manipula votantii, dupa voie si nevoie!

Las aici, ca sa ramana Scris!

Nimeni, dar ABSOLUT NIMENI!, nu poate estima prezenta reala la vot in ziua alegerilor!

Aceasta este deci Marea Necunoscuta a acestor alegeri si acest lucru deschide de fapt usa pentru absolut orice posibilitate!

Evident, fiecare partid, cu cat e mai mare si deci mai influent, incearca sa manipuleze prin aceste sondaje cat poate de mult. Dar, voturile se vor numara, totusi, pe 27 septembrie iar prezenta la vot va fi definitorie!

De aceea, m am numarat printre cei care am sustinut ca alegerile ar trebui organizate la o data viitoare, cand nu am fi avut atatea necunoscute deodata ( nr cazuri Covid in continua crestere + deschidere scoli, ceea ce implica un nr imens de posibile imbolnaviri + inceput de sezon rece, confuzie raceala vs covid19).

Cu Dumnezeu Inainte, insa!

Si cu un vot rational, indreptat inspre cei care simtiti ca va reprezinta mai bine interesele!",  a scris jurnalista pe pagina sa de Faceook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel