Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai a ajuns la CAPĂTUL RĂBDĂRII: "Noi ăştia SARAKII... Vreau să facem CHETĂ!"
WhatsApp
Denise Rifai s-a săturat de starea proastă a drumurilor şi de lipsa de infrastructură care îi obligă pe români la ore întregi de stat în trafic. Jurnalista critică demnitarii care au ignorat problema până acum şi face un apel pentru o "chetă" pentru asflatarea Drumului Judeţean 102I.

"Doar maine nu i poimaine si vrem sa plecam la ski pe Valea Prahovei. Si ramanem pe loc. 5 ore. Intre Comarnic si Brasov. Ca de ce sa asfalteze cineva in statul roman cei 22 km de drum de la Valea Doftanei la Sacele???? ( celebrul DJ102i)

Nu mai bine sa stam noi astia sarakii care n avem masini cu luminite la deschidere zeci de ore in masini sa simtim cum ne arde lombarul la volan ????!

Dar de ce sa se asfalteze cei 22 km de drum la niste costuri minime cand noi aruncam zeci milioane euro pe eternele studii de fezabilitate???!!!!!!

E...doar noua ne place cu promisiunile si cu hartiile si cu lumea rea care nu ne lasa sa semnam ppp uri si cu niste minciuni cat casa poporului si cu caciuli de bani aruncate inspre multi baieti destepti care invartesc putere in segmentul asta de constructii.

VREAU SA FACEM CHETA PENTRU ASFALTAREA DJ102i !!!!!!!!!!!", a scris Denise Rifai, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel