Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Declarații cutremurătoare de la fiica unuia dintre decedații de la ATI: „Eu știu că tatăl meu a fost ucis”
WhatsApp
Fiica unuia dintre pacienții decedați la secția de Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Pantelimon a făcut declarații cutremurătoare, afirmând că tatăl ei a fost „ucis”.
Declarații cutremurătoare de la fiica unuia dintre decedații de la ATI: „Eu știu că tatăl meu a fost ucis” / Foto: Captura Youtube

Dinu Claudia, fiica bărbatului în vârstă de 67 de ani, a povestit în lacrimi experiența dureroasă și suspiciunile legate de îngrijirea oferită la spital.

„Eu l-am adus bine la spital. El până în ultimul moment, cu două ore înainte să moară, a spus clar «Luați-mă că mă omoară». Iar dânsele l-au legat de mâini și de picioare, avea carne vie și la mâini și la picioare. El a avut gura ruptă, chiar nu vă exagerez. Am înțeles că l-au chinuit foarte mult. Noi n-am avut cu cine să vorbim de aici pentru că ne-a gonit, ne-a jignit.

Când l-au transferat în secția de terapie intensivă ne-a spus doar că nu îi scade tensiunea, în rest nimic. El avea 24 cu 7 tensiunea și au zis că nu îi scade și trebuie neapărat să-l ajute la terapie intensivă. El nu a avut nevoie de niciun fel de aparat, a fost la terapie dar nu i-au băgat niciun fel de tub de oxigen, nimic.”, mărturisește ea la Antena 3 CNN.

 

„Eu știu că tatăl meu a fost ucis”

 

„O să merg peste tot, dar vreau adevărul. Eu știu că tatăl meu a fost ucis. Nu am mers până acum la poliție, pentru că pe noi nu ne bagă nimeni în seamă. Noi suntem niște oameni de rând.

Eu am văzut la știri, pe internet peste tot că s-a vorbit chiar de tatăl meu că a fost internat și a doua zi a decedat. Și atunci n-am mai putut să rabd. Am fugit de la muncă și am venit pentru că nu mai pot, vreau să se afle adevărul”, a încheiat Dinu Claudia declarația.

Declarațiile sale au adus în prim-plan suspiciuni serioase cu privire la îngrijirea oferită pacienților la ATI Pantelimon. Ea a descris tratamentul crud și lipsa de comunicare din partea personalului medical, subliniind că familia sa nu a primit explicații corespunzătoare cu privire la starea de sănătate a tatălui său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel