Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
David, copilul român răpit la Padova, a fost găsit într-un tren
WhatsApp
Poliția din România a dat de urma lui David, copilului răpit de Bogdan Hristache în Padova. Copilul, relatează Quarto Grado, se afla cu tatăl său într-un tren. Bărbatul, împreună cu trei complici, luase copilul de la mama sa și a fugit cu o dubă, care a fost găsită ulterior. Mama lansase un apel pentru a-l găsi.

Copilul luat de lângă mama sa din Padova a fost găsit. Micul David a fost depistat de poliția română. Copilul a fost răpit de tatăl său, Bogdan Hristache, marți, în Padova. Poliția l-a găsit împreună cu părintele său. Vestea este dată de "Quarto grado".

Bărbatul, împreună cu trei complici, luase copilul de la mama sa și fugise cu o dubă. Aseară, la ora 20.00, cei doi au fost depistați într-un tren, într-o localitate de la granița româno-maghiară. Copilul a fost plasat sub protecție.

Vezi și: Italia. Duba în care a fost răpit copilul român de tatăl său, găsită abandonată. Mama răpitorului vrea să o ajute pe Alexandra

Vehiculul folosit pentru răpirea micuțului David fusese deja găsit în ultimele ore. Carabinierii din Limena (Padova) au depistat furgoneta Mercedes Vito neagră, abandonată lângă un atelier mecanic și care ar fi fost folosită de tatăl copilului, separat de mama sa și căruia justiția din București i-a interzis să se apropie de ea, pentru a-și răpi fiul. Vehiculul a fost dus într-o zonă protejată pentru investigații tehnice.

David, copilul român răpit la Padova, a fost găsit

 

Micuțul David, în vârstă de 5 ani, locuiește cu mama sa în Padova. Marți, 5 octombrie, în jurul orei 8.20 dimineața, ieșise cu ea penru a merge la școală, când mama și fiul său au fost opriți de trei bărbați care au coborât dintr-o dubă neagră. Doi dintre ei au imobilizat-o pe mamă, iar un al treilea bărbat, pe care mama lui David l-a recunoscut ca fiind fostul ei partener și tatăl copilului, l-a luat pe băiețel. Cei trei au fugit apoi.

În urma plângerii, carabinierii au lansat o percheziție. La "Chi l'ha visto?" de pe Rai 3, mama Alexandra Moraru, în vârstă de 26 de ani, lansase un apel către fostul ei partener: "Adu copilul acasă, vreau să știu cum se simte. El are nevoie de mine și eu am nevoie de el, te rog".

Vezi și: Italia. Copil român, răpit în plină stradă de 4 bărbați care l-au băgat într-o dubă. David are doar 5 ani

David, născut în 2016, a trăit puțin cu tatăl său, datorită relației care s-a încheiat aproape imediat între părinți. Este o poveste de amenințări și opresiuni care a durat ceva timp, din nou din cauza comportamentului lui Bogdan Hristache, care a fost deja responsabil pentru răpirea fiului său în București. L-a ținut departe de mama sa timp de 8 luni și l-a adus înapoi numai după o negociere solicitantă condusă de Poliția Română, amenințând că se aruncă de pe acoperiș cu copilul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel