Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dani Oțil, mesaj viral: "Scuze, David Popovici. Noi lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Ne-ai bătut"
WhatsApp
Vedeta TV Dani Oțil a transmis un mesaj care a devenit viral imediat. Mesajul său este adresat dublului campion mondial la înot, David Popovici. 

Dani Oțil, vedeta de la "Răzvan & Dani" este un împătimit al sporturilor: el practică automobilism, motociclism și de fiecare dată promovează diferite sporturi. De această dată, a transmis un mesaj din partea poporului român pentru David Popovici. 

"Scuze, David Popovici! In numele meu, al colegilor de media care si-au adus aminte abia acum ca avem si sportul intitulat înot in România.Te vom peria doua săptămâni. Apoi, daca ratezi o finala sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi la Neatza am făcut prea puțin... Ne cerem scuze pt felul in care arată bazinele din România. Ne cerem scuze pentru ca nu ți-am oferit nimic, dar acum iti cerem. Tu vei lua poate argint, cândva... Noi te vom întreba de ce nu aur... Tu vei lua bronz... Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa daca te doare ceva sau daca mai suporți sa te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club. O sa uitam orele tale de antrenament, munca părinților tai, etc... Ne va interesa sa ai steagul pe casca. Si sa il tragi prin apa pe ala de il pune grafica tv. Tu sa nu ne bagi in seamă. Semnează cu sponsori, câștiga bani, apari in reclame. Nu ne datorezi nimic. Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine. Tu ești superman. Nu pt ca ai bătut recorduri. Pt ca ai bătut sistemul. Noi suntem 20 de milioane. Lucram de 30 de ani la un sistem care sa te încurce. Sa te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici!" a scris Dani Oțil pe Facebook. 

David Popovici: "Sunt un tip banal"

 

Înotătorul român David Popovici a declarat, miercuri, la postul TVR 1, după ce a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, al doilea său titlu la Mondialele de nataţie de la Budapesta, că speră că i-a făcut pe toţi românii mândri prin performanţele lui.

"M-am bucurat că s-a terminat şi că am reuşit să termin concursul ăsta în stil. Ce pot să spun e că mă bucur că lumea m-a urmărit şi că într-un final s-a reuşit să se difuzeze şi la televizor şi cu ocazia asta milioane de români au reuşit să se uite, sper să nu exagerez, şi să mă susţină. Sper că v-am făcut pe toţi mândri. Sper că v-aţi bucurat pentru mine, aşa cum m-am bucurat şi eu. Urmează o vară plină, un sezon competiţional încărcat, dar pe care de abia îl aştept. Ce urmează în viitorul foarte apropiat este un pic de pauză şi un pic de timp să reflectăm asupra ce tocmai s-a întâmplat", a afirmat sportivul legitimat la CS Dinamo.

El a adăugat că nu s-a pregătit în mod special pentru această ediţie a Campionatelor Mondiale.

"Acesta nu a fost un concurs pentru care m-am pregătit extraordinar de tare. Asta mă face şi mai optimist pentru ce se poate întâmpla în viitorul apropiat. Însă aş minţi dacă aş spune că nu am fost într-o formă competiţională bună. Am fost, numai că nu ştiam. Şi cred că e un lucru bun că pot să mă surprind în continuare. Eu sunt un puşti care înoată repede, un tip banal care e capabil să facă lucruri extraordinare şi să inspire oameni. Alături de oamenii extraordinari din spatele lui. Înotul este un sport foarte sănătos, şi fotbalul este, bineînţeles. Eu susţin orice sport, orice copil şi părinte. Sportul este cel mai bun ambasador. Iar o populaţie educată din punctul ăsta de vedere este o populaţie sănătoasă şi gata să înfrunte şi probleme din alte domenii. Cred că unchiul meu mi-a spus 'Romanian missile', el mai comenta la postări (n.r. - pe reţelele de socializare). Îmi place să mi se spună aşa dacă reuşeşte să inspire lumea", a menţionat Popovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel