Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Negru, în aglomerație pe Valea Oltului: Acesta e cel mai bun afiș electoral
WhatsApp
Dan Negru, cunoscut prezentator TV, a stârnit o dezbatere aprinsă pe internet după ce a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care apare în mijlocul aglomerației de pe Valea Oltului, în a doua zi de Paște, denumind-o "cel mai bun afiș electoral".
Dan Negru, în aglomerație pe Valea Oltului: Acesta e cel mai bun afiș electoral / Foto: Facebook

În postare, Dan Negru a criticat aglomerația din țară și starea precară a drumurilor, subliniind faptul că România se confruntă cu un număr alarmant de accidente rutiere, fiind țara cu cele mai multe incidente din Europa. El a făcut și referire la istoria drumului Valea Oltului, proiectat acum 300 de ani, care este încă la fel de nefuncțional ca pe vremea trăsurilor.

Mesajul Lui Dan Negru a strâns mii de reacții și zeci de comentarii în doar câteva ore de la publicare.

„Ăsta e cel mai bun afiș electoral anul ăsta: Drumurile României. Azi, a doua zi de Paște, la fel de ticsite ca oricând. Țara cu cele mai multe accidente rutiere din Europa! Un inginer austriac, Friderich Schwantz a proiectat drumul Valea Oltului. Vechiul drum al romanilor trecea pe partea stânga a Oltului. Austriecii l-au numit Via Carolina după numele împăratului Carol al VI-lea. Acu' 300 de ani era un drum pentru trăsuri. E tot așa !!!”, scrie acesta pe Facebook.

 

 

România se pregătește pentru alegerile locale și parlamentare în acest an

 

Mesajul lui Negru a resonat puternic printre internauți, mulți fiind de acord cu observațiile sale și exprimând frustrarea față de starea infrastructurii rutiere din țară. Comentariile de sub postarea sa au evidențiat nemulțumirea față de clasa politică și chemarea la schimbare.

Un utilizator a scris: "Trezirea Români! De 35 de ani suntem furați continuu de gașca de hoți din partidul comasat + altele. Nu mai fiți indiferenți și votați măcar odată în viață SCHIMBAREA."

Mesajul lui Negru vine în contextul în care România se pregătește pentru alegerile locale și parlamentare din acest an. Problemele legate de infrastructură, trafic și siguranța rutieră au devenit subiecte fierbinți în campania electorală, iar mulți cetățeni sunt în căutarea unor soluții și a unor lideri care să le aducă schimbări reale.

Cu o prezență puternică pe rețelele sociale și o capacitate de a atrage atenția asupra problemelor sociale și politice, mesajul lui Dan Negru ar putea să influențeze opinia publică și să încurajeze mai multă implicare civică în procesul electoral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel