Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Morega, prins pentru a șasea oară fără permis. A agresat și o jurnalistă 
WhatsApp
Dan Morega, fostul prefect de Gorj, a fost prins a șasesa oară fără permis. Acesta a făcut chiar și un accident miercuri seară. 

În nici două luni, Morega a fost prins de șase ori conducând cu permisul de conducere anulat. Acesta a fost surprins în afara legii în trei județe diferite. 

Procurorii de la București cer acum arestarea preventivă a lui Dan Morega. 

Ce s-a întâmplat miercuri seară?

Miercuri, pe zi, Dan Morega a fost filmat într-o benzinărie în timp ce cobora de la volanul mașinii sale, deși a mai fost prins de cinci ori fără permis de conducere. Imaginile au fost postate pe internet, iar apoi au fost preluate de televiziuni și publicații. Morega a chemat presa pentru o conferință, iar acolo a dat o jurnalistă afară din sală. Acesta a împins-o agresiv până ce s-a asigurat că aceasta este dată afară.

Până la ultimele incidente și până ce presa națională nu a arătat din nou imaginile cu Morega, arestul preventiv nici nu era pus în discuție. Acum însă, a fost nevoie de intervenția procurorilor de la București pentru ca Morega să riște arestul preventiv. A fost înaintată cerere pentru reținerea pentru 24 de ore a lui Dan Morega, de către procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, urmând propunerea pentru arestul preventiv pentru 30 de zile. 

Morega a fost audiat la poliție, dar a acuzat că i s-a făcut rău și a fost chemată o ambulanță. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel