Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE. CUTREMUR în România. Seismul a avut o intensitate însemnată
WhatsApp
Un cutremur cu magnitudinea de 3,7 s-a produs sâmbătă la 14.57 în zona seismică Vrancea, Buzău, la adâncimea de 140 kilometri. Magnitudinea cutremurului produs sâmbătă în judeţul Buzău a fost revizuită la 3,9 pe Richter.
Cutremur puternic cu magnitudinea de 6,3 grade în largul Japoniei: O nouă tragedie după doar patru luni

UPDATE, ora 16:30

 

Magnitudinea cutremurului produs sâmbătă în judeţul Buzău a fost revizuită la 3,9 pe Richter

------------------------------------------------------------------

 

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 70 km E de Brașov, 79 km NE de Ploiești, 114 km S de Bacău, 120 km V de Brăila, 121 km V de Galați, 130 km N de București, 152 km NE de Pitești, 185 km E de Sibiu, 195 km N de Ruse și 195km SV de Iași.

Cutremur în România

 

Cel mai mare seism din acest an a avut loc pe 16 ianuarie 2022, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, la o adâncime de 140 kilometri şi a avut magnitudinea de 4,4, în timp ce anul trecut a fost înregistrat pe data de 26 mai un cutremur cu o magnitudine de 4,7.

Două cutremure au avut loc, joi în provincia Ascoli Piceno, regiunea Marche din Italia. Primul cutremur a avut o magnitudine între 3,9 și 4,4 grade pe scara Richter, iar al doilea între 3,4 și 3,9 grade pe scara Richter.

Două cutremure au zguduit Italia, în urmă cu scurt timp: Școlile au fost evacuate de urgență

 

Panică în Marche după ce două cutremure puternice au fost resimțite astăzi. Primul a avut loc în jurul orei locale 12:25, iar al doilea un minut mai târziu.

Potrivit unei estimări provizorii a Ingv, primul seism a avut o magnitudine cuprinsă între 3,9 și 4,4, iar al doilea între 3,4 și 3,9. Epicentrul este situat în Folignano, Ascoli Piceno, la 24 de kilometri adâncime.

Alarma s-a declanșat și pe rețelele de socializare, iar momentan nu există vești despre pagube aduse lucrurilor sau oamenilor.

Unele școli au fost evacuate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel