Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cutremur în România, în timpul nopții - Actualizare: Încă un cutremur în această dimineață
WhatsApp
Un cutremur s-a produs în Vrancea, în noaptea de duminică spre luni. Actualizare: încă un cutremur s-a produs în urmă cu puțin timp.

Un cutremur slab cu magnitudinea 3,5 s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la ora locală 1:41, în judeţul Vrancea, zona seismică Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la adâncimea de 140,1 kilometri, în apropierea următoarelor oraşe: 51 km vest de Focşani, 61 km nord-vest de Buzău, 62 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 71 km est de Braşov şi 88 km nord-est de Ploieşti.

De la începutul lunii mai, în România s-au produs 31 de cutremure cu magnitudini între 2,1 şi 4,1.

Anul trecut, cea mai puternică mişcare tectonică, de 5,7, a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri. 

Actualizare: Un nou cutremur s-a produs în această dimineață

 

Un nou cutremur slab cu magnitudinea 3,5 s-a produs luni dimineaţa, la ora 7:16, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la adâncimea de 127,1 kilometri, în apropierea următoarelor oraşe: 50 km nord-vest de Buzău, 54 km vest de Focşani, 68 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 72 km est de Braşov şi 77 km nord-est de Ploieşti.

Acesta este al doilea seism înregistrat într-un interval de aproximativ şase ore în zona Vrancea, după cel cu magnitudinea de 3,5 consemnat la ora 1:41 în judeţul Vrancea.

De la începutul lunii mai, în România s-au produs 32 de cutremure cu magnitudini între 2,1 şi 4,1.

Anul trecut, cea mai puternică mişcare tectonică, de 5,7, a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel