Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Curaj sau inconștiență? Patru persoane, printre care și un copil, înzăpezite cu mașina în drum spre cabana Cozia 
WhatsApp
În plin viscol și alertă de ninsori, patru persoane au încercat să meargă cu autoturismul spre cabana Cozia. Salvamontiștii au intervenit, după ce aceștia au rămas blocați în zăpadă.

Salvamontiştii din Vâlcea au intervenit, vineri seara, pe drumul spre cabana Cozia, pentru a recupera patru persoane aflate într-un autoturism rămas blocat în zăpadă, a anunţat Salvamont România într-un mesaj postat pe Facebook.

Printre cele patru persoane aflate în maşina blocată în zăpadă, în masivul Cozia, era şi un copil în vârstă de un an şi şapte luni.

"Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Vâlcea pentru a recupera patru persoane, între care şi un copil de un an şi şapte luni, rămase cu autoturismul blocat in zăpadă pe drumul către cabana Cozia din masivul cu acelaşi nume", a informat Salvamont România.

La coborârea de pe munte, salvamontiştii au îndrumat şi alţi şoferi să se întoarcă şi să nu se expună riscului de a rămâne înzăpeziţi în timpul nopţii, a precizat sursa citată.

Ninsoarea și viscolul închid șosele

 

Viscolul și vizibilitatea redusă închid circulația pe DN 2C între Costești și Padina, județul Buzău.

Din cauza ninsorii abundente, a viscolului și a vizibilității reduse (10 – 15 m), CNAIR si Poliția Rutieră au decis, începând cu ora 22:00, închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2C (km 0+000 – km 48+000) între localitățile Costești - Smeeni - Padina.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel