Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum te îmbraci bine cu bani puţini înainte de o călătorie?
WhatsApp
Planurile pentru o călătorie de câteva zile în ţară sau în străinătate sunt acompaniate de un procedeu vast de organizare. Ele încep cu bagajul de călătorie care trebuie să conţină şi ţinute în care oricine să se poată simţi confortabil, dar şi să arate bine. Iar hainele noi, mai ales cele festive, pot fi costisitoare. Designerii spun că nu e deloc dificilă alegerea unor ţinute într-un buget redus, care să respecte toate cerinţele personale de stil, mai ales că se găsesc periodic haine la preţ redus ce pot completa necesarul din bagaj.

Este desigur, doar unul dintre trucurile simple ce pot fi luate în considerare la întâmpinarea unor dificultăţi financiare sau atunci când se au în vedere economiile.

Urmăreşte perioadele cu discounturi la îmbrăcăminte

 

După sugestiile pionierilor în domeniu, momentul favorabil pentru achiziţii este atunci când se lansează campaniile cu discounturi la îmbrăcăminte care, pe măsură ce trece timpul, vor fi din ce în ce mai mari. Cumpărăturile la haine şi accesorii nu ar trebui lăsate niciodată pe ultima sută de metri, iar pe parcursul anului sunt cel puţin 3 perioade semnificative cu reduceri.

 

Aplică în coş vouchere de cumpărături pentru copii şi adulţi

 

Tot în perioada reducerilor, atenţia producătorilor cade pe cel puţin o categorie de produse, în general cea mai accesată din toate. Printre vânzători se găsesc şi persoane care analizează tendinţele de consum de la concurenţă şi au grijă să ofere cel puţin câteva discounturi modice sau vouchere de cumpărături pentru copii şi adulţi. Această practică este tot mai virala în Statele Unite, dar se oferă şi în România astfel de vouchere, de exemplu, după achiziţia în prealabil a unor articole. La sinsay.com poţi găsi deseori reduceri atractive. Scopul este cel de a încuraja o nouă comandă căci, nu-i aşa, micile reduceri la haine pot schimba percepţia asupra unor achiziţii când preţul de vânzare iniţial este unul ridicat.

Însuşeşte-ţi principiile unei "garderobe capsula"

 

Principiile garderobei capsula ar trebui aplicate nu doar acasă, ci şi în călătorii. O astfel de garderoba pune accent pe piese uşor de stilizat şi de purtat indiferent de situaţie, iar crearea unui tipar vestimentar potrivit devine mai simplă. De exemplu, cu cât există mai puţine forme şi stiluri într-o garderobă, cu atât purtătorul se va sigură că ele se îmbină mai bine împreună. Şi astfel pot fi selectate şi articolele esenţiale unei genţi de călătorie fără ca acesta să fie în cele din urmă incomplet său mult prea încărcată.

Profită de reduceri la haine pentru a te echipa cu articole esenţiale

 

Ţinuta de călătorie ar trebui să fie comodă, dar asta nu înseamnă că aceasta nu poate conţine articole esenţiale ce pot fi utilizate ulterior. Profitând de reduceri la haine în perioadele sezoniere de tranziţie se pot găsi geci ieftine, blugi, maieuri, hanorace, lucruri cu adevărat practice şi în viaţa de zi cu zi, pentru luat masa, plimbare sau mers la cumpărături. Fiecare dintre aceste sugestii pot fi purtate în cel puţin 3-5 moduri diferite, omiţând pe această cale costurile ridicate cu bagajul de cala atunci când se călătoreşte de exemplu, cu avionul, când nu e rentabil să fie depăşită greutatea admisă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel