Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
CTP, după atacul lui Tăriceanu la Kovesi: "Acest PORC MISTREŢ solemn al politicii..."
WhatsApp
Cristian Tudor Popescu a catalogat victoria Laurei Codruţa Kovesi drept "o victorie a tuturor oamenilor cinstiţi din România". Jurnalistul a avut o poziţie critică şi la adresa lui Tăriceanu, despre care a spus că este un "porc mistreţ".

Cât despre poziţia Vioricăi Dăncilă, care a cosntestat-o până în ultima clipă pe fosta şefă a DNA, privind acuzaţiile care planează asupra sa şi imaginea pe care o paote crea României, jurnalistul a avut următorul comentariu:

"O să pronunţ şi eu o propoziţie acum: Laura Codruţa Kovesi nu rerpezintă România decât dacă vrea ea, aşa cum Simona Halep nu reprezintă România decât dacă vrea ea. E mai rău decât în cazul Simonei Halep, că acolo nu au făcut nimic din punct de vedere sportiv şi al performanţei. În cazul Kovesi, i-au dat în cap", a spus jurnalistul, la Digi24.

 

CTP: Dacă Kovesi se plia pe dorinţele lui Dragnea, rămânea în funcţie

 

Cristian Tudor Popescu a mai precizat că Laura COdruţa Kovesi putea să rămână în funcţie dacă se plia pe dorinţele lui Dragnea, dr a preferat să o ia de la capăt.

"I s-a propus să candideze la preşedinţie. Vă închipuiţi cum ar fi arătat acum doamna Kovesi între cei 23 de candidaţi? Doamna Kovesi va face mult mai mult pentru România europeană şi pentru Europa, pentru ce însemană Europa în acest moment. Este românul ales în cea mai înaltă funcţie europeană, ales, nu propus.

Ce mai arată această victorie a doamnei Kovesi? Arată tăria de caracter. Doamna Kovesi, după ce a fost dată afară din funcţia de procuror şef, a rămas singură. E un sentiment foarte interesant.

Uitați-vă ce fac diverși indivizi și individe în peisajul politic actual, ce fac pentru o funcție, ce trădări, ce mârșăvii dezgustătoare pentru o funcție de ministru, pentru o funcție de președinte de Senat.

Doamna Kovesi credeţi că nu ar fi putut să îşi rezolve orice problemă dacă se plia pe dorinţele lui Dragnea şi compania? Dacă s-ar fi dovedit înţelegătoare, da, rămanea pe funcţie. A ales să o ia de la capăt", a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

 

CTP: Tăriceanu, acest porc mistreț solemn al politicii

 

Gazetarul a comentat şi declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru care a avut un şir lung de apelative.

"L-am auzit pe acest porc mistreț solemn al politicii, plătesc eu amenda... am auzit o fază colosală, este fraza anului: cum vă imaginați că în Parlamentul ăsta al României s-au putut face vreodată legi pe persoană fizică, ca să fie scoasă o persoana la vopsea? Este fraza anului, apoi, atât domnul cum i-am spus, cât și doamna Dăncila se află într-o situație formidabilă: eu vin să o cer de nevastă de la tatăl ei și taică-su îmi spune: n-ar fi bine, umblă vorba că e cam hoață, că e cam curvă, eu i-aș spune: eu când am venit la matale crezi că nu m-am interesat?

Ce-și imaginează domnul în cauză, cei de la UE nu știu cum e cu dosarele alea pe care le-a inventat Secția Specială, sulurile alea de hârtie igienică? Celelalte cauze care au fost infirmate, hotărârile rușinoase ale CCR, modul ticălos în care a fost dată afară? Nu știu toate astea? Ba da, indiferent de faptul că amenință domnul Motocicleanu, Răzgândeanu. Eu din România spun: să nu spuneți că nu v-am spus... oamenii ăia știu bine ce-au alos.

Nu imaginea României ar fi afectată, Laura Codruța Kovesi nu s-a dus acolo trimisă de România. S-a dus în nume propriu. În schimb, ar fi imaginea UE afectată, nu a României. Credeți că UE nu verifică? Păi verifică, așa cum face în cazul Rovanei Plumb. Verifică foarte atent", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel