Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristina Țopescu: Ei sunt POLITICIENII CURAȚI. Apel către PRESĂ
WhatsApp
Cristina Țopescu spune că a avut ocazia să cunoască politicieni noi și curați, însă prea puțin mediatizați. 

"POLITICIENI NOI SI CURATI, PREA PUTIN MEDIATIZATI.
HEI, PRESA LIBERA, CE FACEȚI???

Stiu, e frumos si iti da o stare de bine sa spui: am incredere in poporul meu. Incepusem sa simt asta in ultimii doi ani, de cand parea ca ne am trezit si ca vrem sa devenim cu adevarat bipezi care traiesc pe verticala si nu incovoiati, inerti, umili. Sau orientati?! Increderea mea incepe iar sa se tot fisureze, prea multe sincope si mi vine sa nu ma mai implic, sa nu mai fierb de revolta si sa mi vad de treburile mele prin care pot ajuta de una singura, pe felia mea. Ce forta am putea fi, insa, daca am fi uniti, daca n am fi atat de inconsecventi, va dati seama?
Aseara am cunoscut doi senatori USR, nici n are importanta de unde sunt, as vrea sa gasesc oameni ca ei si la PSD, de ce nu, caut oameni adevarati si luptatori, din orice partid ar fi.

Silvia Dinică si Allen Coliban- minuni de oameni. Dupa emisiunea mea de la Canal 33 in care i am avut invitati, am stat mult de vorba. Sunt destepti, curajosi, curati si au lasat slujbe solide cu bani multi ca sa faca ceva pentru tara asta in deriva. I am cunoscut de curand si pe Oana Țoiu si pe Valeriu Nicolae de la Plus, amandoi pe listele pentru europarlamentare, din partea USR- PLUS, nu stiti cate lucruri extraordinare au facut oamenii astia pana acum si cate inca vor sa mai faca!
Oana, Valeriu, Silvia, Allen, ma bucur din suflet ca v am cunoscut, voi imi mai dati speranta ca voi si altii ca voi incercati din rasputeri sa treziti poporul asta, sa luptati pentru el, crezand in el, fara sa asteptati vreo recunoastere sau recunostinta. Voi faceti lucruri pur si simplu, nu va opriti, nici nu va trece prin cap sa renuntati. Cand ma mai apuca deznadejdea, ma voi gandi la voi ca sa ma razgandesc si sa nu depun armele nici eu.
Prieteni, intrati pe paginile lor de fb ca sa i cunoasteti mai bine si dragi colegi inca jurnalisti liberi, aduceti i in fata oamenilor, merita sa fie vazuti si ascultati! Avem atatea scrutinuri electorale anul asta si la anu', romanii trebuie sa stie pe cine voteaza!" este mesajul Cristinei Țopescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel