Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copil român de 5 ani, pierdut pe plajă: „Răspunde la apelativul Lucuță“. UPDATE: A fost găsit
WhatsApp
La ora 14.40, în zona plajei Laguna, din municipiul Mangalia, s-a pierdut Luca Chiriac, din loc. Pipirig, jud. Neamț, în vârsta 5 ani. Minorul se afla la plajă cu părinții și alte rude și într-un moment de neatenție acesta a dispărut într-o direcție necunoscută. 

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 6 august a.c., în jurul orei 15.00 în Mangalia, zona plajei Laguna.

Minorul are înălțime aproximativ 1,30 m, păr șaten, ochi căprui, păr drept, fără semne particulare, purta un sort de culoare albastră, inscripționat cu inscripțiia "Spiderman".

Răspunde și la apelativul "Lucuță". Vă rugăm să ne sprijiniți să îl găsim!

Pentru orice informație puteți suna la 112, Politia Mun. Mangalia tel. 0241502425 sau mesaj pe această pagină. Există acord de mediatizare al fotografiilor și datelor minorului. Vă rugăm din suflet să distribuiți!“ se arată într-un mesaj pe un grup de socializare din Mangalia.

Vezi și: Imaginea zilei: Revenirea lui Luca, micuțul pierdut pe plajă, în brațele mamei sale

Copil român de 5 ani, pierdut pe plajă

 

Oficial de la IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la dispariția lui CHIRIAC LUCA, de 5 ani, din județul Neamț.

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.30, acesta s-a pierdut pe o plajă din municipiul Mangalia. Minorul poartă un slip albastru cu negru (model Spiderman).

De urgență, s-au constituit echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi ai I.J.J Constanța și polițiști din cadrul Gărzii de Coastă.

Cetățenii care pot furniza informații despre această persoană sunt rugați să apeleze Poliția municipiului Mangalia sau Dispeceratul I.P.J. Constanța.

UPDATE: Băiatul a fost găsit și a fost reunit cu familia sa. Poliția a transmis că băiețelul a fost găsit: „este teafăr”.

 

2. -imagine fara descriere- (postare-lucuta.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel