Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cîțu: Săptămâna viitoare vom prezenta măsurile care vor intra în vigoare de la 1 iunie
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a anunțat sâmbătă că Guvernul va prezenta săptămâna viitoare măsurile care vor fi luate de la 1 iunie: „Nu vom renunța la nimic”. 

"Săptămâna viitoare vom prezenta măsurile care vor intra în vigoare de la 1 iunie. Vom avea mai multe date și le vom prezenta pe cele pe care le vom lua de la 1 iunie, dar deja hotărârea CNSU aprobată săptămâna trecută arată clar direcția în care mergem. (...) Nu vom renunța la nimic. Pornim de acolo și mă uit doar la partea mai bună, ce să mai adăugăm la ceea ce avem, la hotărârea CNSU, nu ce să mai scoatem de acolo”, a spus Florin Cîțu.

Acesta a precizat că România „merge într-o direcție bună și nu se mai poate întoarce”.

Șeful Guvernului a spus că România este singura țară din UE în care cetățenii pot să își aleagă vaccinul cu care vor să se imunizeze.

„Ceea ce am vrut eu să fac a fost să pun la dispoziția românilor doze de vaccin din toate vaccinurile care sunt astăzi aprobate de EMA. Românii au access la ele și pot să își aleagă, cred că e singura țară din UE unde cetățenii se pot duce să își aleagă cu ce vaccin doresc să se vaccineze, oricând, oriunde”, a mai declarat Florin Cîțu, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel