Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciorbea intervine în cazul medicului fals. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu
WhatsApp
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la cazul italianului care a exercitat profesia de medic, în România, fără studii de specialitate.

"Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la cazul unui cetăţean italian, care a exercitat profesia de medic în România, fără studii de specialitate. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 34 şi a art. 52 din Constituţie, privind dreptul la ocrotirea sănătăţii, respectiv dreptul persoanei vătămate de o autoritate publică", informează un comunicat, transmis joi AGERPRES.

În vederea clarificării aspectelor semnalate de mass-media, se vor efectua demersuri la Ministerul Sănătăţii şi la Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti, precizează sursa citată.

Vezi și: Cazul Matteo Politi SCOATE la lumină alte ÎNȘELĂCIUNI. Doi MEDICI străini fără AVIZE, în clinicile din România

Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru cinci unităţi medicale din România fără să aibă acest drept. Acestuia i se atribuise un cod de parafă de către Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti. Politi a fost reţinut miercuri seară pentru 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel