Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine e bărbatul care și-a băgat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii 
WhatsApp
Bărbatul care și-a răpit iubita și a vrut să o incendieze în portbagajul mașinii este un cunoscut manelist. 
Bărbatul care a încercat să-i dea foc iubitei sale este manelistul Gicuță din Apărători

Actualizare: Bărbatul a fost reținut de poliție. Vezi detalii aici.

Bărbatul care a vrut să-i dea foc iubitei sale în portbagajul unei mașini este Gicuță din Apărători. El și-a răpit iubita, a pus-o în portbagajul mașinii și a condus până la marginea cartierului Sălăjan unde a încercat să îi dea foc. Femeia a fost găsită și salvată la timp de polițiști.

Totul s-a petrecut luni dimineață, atunci când Gicuță a avut o ceartă cu iubita lui, pe baza unei datorii la un hotel.

Conflictul a escaldat, iar bărbatul, pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise, a băgat-o pe tânără în portbagajul mașinii, a condus până pe un câmp din apropierea Capitalei și a incendiat mașina. 

Din fericire, tânăra a reușit să apeleze numărul de urgență 112. În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situație conflictuală și a alertat imediat Poliția.

"Deși era foarte speriată, femeia a reușit totuși să ofere detalii relevante despre situația în care se afla", informează STS.

"În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziției telefonului de pe care a sunat. Deoarece mașina în care era sechestrată se afla în mișcare, pe baza informațiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepționate și de către dispeceratul Poliției. Astfel, echipajele de intervenție au putut identifica zona și au reușit să ajungă în timp util la victimă”, explică Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Polițiștii rutieri au intuit traseul manelistului

 

După ce fata a sunat la 112 din portbagajul mașinii, polițiștii rutieri Victor, Ion și Constantin din cadrul Brigăzii Rutiere, au intuit traseele pe care ar putea să le folosească manelistul și la foarte scurt timp au identificat autoturismul în cauză. Acesta ardea pe un câmp.

Au intervenit prompt, chiar dacă exista riscul producerii unei explozii, s-au expus și au forțat portbagajul unde se afla victima. Au reușit să o scoată la timp înainte ca flăcările să cuprindă și partea din spate a autoturismului și chiar au reușit stingerea focului din habitaclul mașinii, folosind extinctoare, scrie Antena 3 CNN.

Gicuță din Apărători a fost reținut pentru 24 de ore și va fi cercetat acum de polițiștii de la Omoruri și procurorii Tribunalului București pentru tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel