Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine a furat de fapt România? Cele mai mari "țepe" date românilor
WhatsApp
În România ultimilor 30 de ani, plătitorii de taxe și impozite au asistat la marile țepe din care unii au câștigat averi, iar tot ei, plătitorii de taxe, s-au trezit că au de achitat și oalele sparte de alții.
O stradă dintr-un oraș din România s-a surpat din cauza zăcământului de sare. ISU ia în calcul evacuarea oamenilor / Foto: Facebook

Și nu trebuie să mergem mult înapoi în istorie, nu trebuie să ne întoarcem la celebrul faliment Bancorex, din 1997, care a însemnat 2,4 miliarde de dolari pierdute de România. Să ne uităm la istoria noastră recentă. Pe piața de asigurări s-au produs în ultimii opt ani trei mari falimente. Urmarea? Polițele RCA s-au scumpit, plătește pagubele fiecare șofer din țara asta, iar cei care au fost numiți de PSD și PNL la ASF, să supravegheze piața, iau în continuare anual 16 salarii – șeful ia câte 16.000 de euro pe lună – și mai primesc și bonusuri de performanță.

Și lista acestor exemple poate continua. E suficient să ne uităm în comunitățile noastre. Acolo unde nu e asfalt pe multe străzi, unde totul pare gri și fără speranță, acolo 30 de ani nu s-a mișcat un deget. Acolo s-a furat. S-a furat viitorul unei comunități care merita să trăiască într-o Românie modernă!

Adevăratul furt de la Ministerul Sănătății

 

Curtea de Conturi arată într-un raport oficial din decembrie 2023 ce jaf din banii publici e la Ministerul Sănătății condus de Alexandru Rafila (PSD).

Citește continuarea pe DCNews.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel