Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cinci persoane, între care o fetiţă de patru ani, rănite într-un accident rutier, în Olt
WhatsApp
Cinci persoane, printre care o fetiţă în vârstă de patru ani, au fost rănite şi transportate la spital, duminică, în urma unui accident rutier produs pe un drum judeţean între localităţile Schitu şi Brebeni, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

'Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 546A, între localităţile Schitu şi Brebeni.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina şi un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din aceeaşi localitate.

Cinci persoane, între care o fetiţă de patru ani, rănite într-un accident rutier, în Olt

 

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina', au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În ajutorul persoanelor rănite au intervenit mai multe echipaje de la Ambulanţă şi ISU Olt, fiind necesară deblocarea uneia dintre persoanele rănite, respectiv o pasageră în vârstă de 59 de ani, care a suferit mai multe traumatisme. 'În urma accidentului rutier produs pe DJ 546 A, a rezultat o victimă încarcerată, femeie, în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost extrasă de echipajele de pompieri, politraumatizată şi predată echipajelor medicale.

La spital au fost transportate, în total, cinci victime cu diverse traumatisme prin accident rutier, printre acestea fiind şi o minoră, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral şi dureri la membrele inferioare', a spus Băsăşteanu.

Şoferii celor două autoturisme nu consumaseră alcool, conform rezultatelor testării cu etilotest. Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează Agerpres. 

O femeie este în comă

 

„În urma accidentului rutier produs pe DJ 546 A, a rezultat o victimă încarcerată, femeie, în vârstă de 59 de ani. Aceasta a fost extrasă de echipajele de pompieri, politraumatizată și predată echipajelor medicale.

La spital au fost transportate, în total, cinci victime cu diverse traumatisme prin accident rutier, printre acestea fiind și o minoră, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral și dureri la membrele inferioare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.

În cea de-a doua mașină se aflau patru persoane care au avut nevoie de îngrijiri, fiind transportate la spital. Este vorba de șoferul de 27 ani, de soția, fiica și de soacra acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel