Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cel mai mare supermarket din Germania își închide porțile în câteva orașe 
WhatsApp
Kaufland a anunțat că va închide mai multe sucursale din Germania în cursul acestui an.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: unsplash.com

Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri alimentari din Germania, a anunțat că va închide  mai multe sucursale în cursul anului 2024. Decizia vine în urma unei evaluări strategice a rețelei sale de magazine și urmărește să optimizeze operațiunile companiei în contextul schimbărilor din piață.

Kaufland închide câteva sucursale din Germania 

 

Primele două închideri vor avea loc în iunie 2024, afectând filialele din Siegen, Renania de Nord-Westfalia, și Greiz, Turingia, informează cotidianul Echo24. Aceste mișcări vor fi urmate de închiderea unei alte locații în Bochum-Ruhrpark, Renania de Nord-Westfalia, în septembrie 2024. Aceste acțiuni sunt parte a eforturilor Kaufland de a se adapta la cerințele pieței și de a eficientiza operațiunile, asigurând în continuare calitatea serviciilor pentru clienți.

În ciuda închiderilor planificate, Kaufland continuă să opereze peste 770 de sucursale la nivel național, menținându-se ca un pilon în peisajul retailului german. Compania subliniază că deciziile nu sunt legate între ele și că vor lua în considerare impactul asupra comunităților locale în timpul procesului de tranziție.

Clienții din zonele afectate vor trebui să caute alternative pentru cumpărături sau să fie pregătiți să parcurgă distanțe mai mari pentru a accesa următoarea sucursală Kaufland disponibilă. 

-------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel