Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian nu ar fi răpiți, susține fratele lor vitreg. Totul ar fi o regie pusă la cale
WhatsApp
Situația în cazul celor trei copii ai milionarului Adrian Marțian este mai complicată decât părea la prima vedere. 

Adrian Marțian și soția se aflau într-un conflict permanent și a fost o luptă majoră inclusiv pentru custodia copiilor. Aceștia au fost încredințați copiilor, însă din cele relatate inclusiv de ministrul Familiei, Natalia Intotero, tatăl are ordin de protecție și nu are voie să se apropie de ei, iar cei trei copii nu ar vrea la mamă, deși aceasta le-a obținut custodia. 

Așadar povestea este mult mai complicată decât pare.

De asemenea, un alt copil al milionarului din Hunedoara, Adrian Marțian Jr, copil dintr-o altă căsnicie spune că de fapt frații lui vitregi nu ar fi răpiți, ci este de fapt un plan pus la cale de tatăl său. Acesta ar fi o modalitate prin a scăpa de problema mamei, doar că, susține acesta, totul ar fi luat o amploare mai mare decât credea și acum nu mai poate da înapoi. 

"Toată chestia asta e o regie pe care nu o crede nimeni, pusă la cale de tăică-miu. E o prostie ceea ce a făcut taică-miu. Eu cred că el nu se aștepta ca totul să ia o așa mare amploare," a declarat Adrian Marțian Junior pentru Antena 3. 

De cealaltă parte, milionarul Adrian Marțian spune că a primit un mesaj cu un clip cu cei trei copii de pe un număr de Serbia. Spune că urmează să fie contactat de răpitorii copilului. 

"Știu că o să fiu contactat de ei," a spus acesta.

"În urmă cu trei zile a fost ultima vizită de monitorizare din partea DGASPC Hunedoara," a spus și ministrul familiei Natalia Intotero care este supărată de faptul că tatăl copiilor a țipat la ea.

"M-a contactat printr-o jurnalistă din Hunedoara și am avut un dialog, iar la un moment dat a început să țipe la mine și să devină foarte agresiv," a mai spus Natalia Intotero.

Cei trei copii dispăruți de la Hunedoara

 

Adrian Marțian le-a declarat polițiștilor că bona a fost cea care i-a spus că cei trei copii au dispărut de la domiciliu. Situația este foarte complicată, cei trei copii fiind retrași de la școală, conform informațiilor publice. Totul s-ar lega tot de teama ca aceștia să nu fie răpiți. 

Oficial, cei trei copii sunt dați dispăruți. Aceștia sunt căutați în toată țara, deși pistele pe care le analizează polițiștii sunt multiple.

Copii căutați au următoarele semnalmente: 

- Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălţime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere;

- Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălţime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă (foto central);

Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălţime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă, poartă ochelari de vedere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel