Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz incredibil în Alba: Polițiștii au orbecăit patru ore în căutarea unei victime a unui accident rutier. Tânărul era mort, la câțiva metri de ei
WhatsApp
Caz incredibil în Alba, acolo unde polițiștii au orbecăit patru ore în căutarea unui tânăr, victimă a unui accident rutier. Acesta a fost găsit mort după 4 ore, la 12 metri de mașina avariată. 
Mai multe schelete umane au fost descoperite în curtea unui spital din România

Un tragic accident rutier a avut loc în dimineața zilei de vineri, 15 martie, în jurul orei 4.00, pe drumul spre Petrești. Alexandru M., un tânăr de doar 20 de ani, și-a pierdut viața în urma impactului.

Autoritățile au fost alertate de către localnici, iar echipajul mixt format din polițiști și jandarmi s-a deplasat la fața locului. Mașina accidentată a fost găsită într-un șanț de pe strada 1 Mai din Petrești. Cu toate acestea, oamenii legii nu au identificat victime sau martori oculari.

Ulterior, polițiștii au verificat și spitalul pentru a vedea dacă vreo persoană a solicitat îngrijiri medicale în urma accidentului.

Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 8 dimineața, când trupul tânărului de 20 de ani, presupusul șofer al autoturismului, a fost găsit într-o zonă cu vegetație înaltă, la o distanță de aproximativ 12 metri de locul impactului.

Se pare că mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar expertizele efectuate în cadrul anchetei vor stabili circumstanțele exacte ale evenimentului rutier. Momentul în care trupul șoferului a fost descoperit de către martori este încă sub investigație, scrie presa locală din Alba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel