Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cadă albă ca zăpada, cu acest amestec minune. Doar aplică-l și bucură-te de rezultate
WhatsApp
Toate gospodinele își doresc să aibă o cadă albă ca zăpada. Însă toate obiectele sanitare, mai devreme sau mai târziu, devin galbene din cauza calcarului din apă. Smalțul  devine galben și strică aspectul instalațiilor sanitare. 

Însă există câteva produse naturale, care ne ajută la curățarea obiectelor sanitare.  Gospodinele cu experiență cunosc rețeta minune, care redă strălucire căzii și chiuvetei. 

Înainte de a ieși din casă, gospodinele aplică o pastă pe obiectele sanitare și când revin acasă doar o șterg. Și, iată, cu minim de efort, cada este albă din nou.

Amestecă o bucățică de castravete cu două linguri de ulei de cocos. În 10 minute îți vei mulțumi că ai făcut acest truc

Uneori poate fi foarte dificil să readuci o cadă la strălucirea inițială, mai ales dacă nu a fost îngrijită mereu.  Cu toate acestea, „dificil” nu înseamnă „imposibil”.

Pentru a curăța baia și, în principiu, pentru a spăla aproape toate instalațiile și obiectele  sanitare din casă, această metodă simplă, dar testată în timp vă va ajuta.

Înainte de a pleca la muncă, aplică acest amestec pe obiectele sanitare, iar când vei reveni acasă,  pur și simplu, clătește-le cu apă și baia va fi curată!

Pune sare într-o șosetă și te va scăpa de probleme. Trucuri cu sare care dau rezultate, explicate de doctor

Amestecați o lingură de bicarbonat de sodiu cu o lingură de acid citric și  adăugați  jumătate de litru de apă. Turnați amestecul într-o sticlă de pulverizare și începeți magia de curățare.

Aplicați spray-ul pe toată cada, chiuveta, vasul de toaletă și, apoi, poți pleca la muncă sau la  cumpărături. De îndată ce te întorci acasă, nu-ți rămâne decât să clătește pasta aplicată și să te bucuri de rezultat.

Spală vasele mai ușor și mai rapid: Trucurile care îți vor ușura viața. Muștarul pate fi aliatul tău numărul unu

 

Ei bine, pentru ca vasul de toaletă să strălucească ca nou, trebuie să faceți o soluție de 10 mililitri de apă caldă, 3 grame de bicarbonat și 2 grame de suc de lămâie. După aplicarea soluției, așteptați 2 ore și spălați vasul cu o perie de toaletă. Această procedură este deosebit de eficientă pentru a scăpa de inelul de calcar care apare adesea la nivelul apei din vasul de toaletă. La final, vasul de toaletă va fi alb și curat.  Metoda este simplă, dar funcționează excelent. 

Amestecă apă cu usturoi. Trucul perfect pentru casa ta pe timpul verii

Bicarbonatul de sodiu și acidul citric ajută și la îndepărtarea ruginii și a depunerilor vechi de pe instalațiile sanitare, fără a cheltui bani în plus. Și cel mai important este rapid și cu puțn efort.  

 

 

BONUS. Cum să faci acasă propriul săpun lichid: o rețetă simplă pentru un produs care va fi mai bun decât cel cumpărat din magazin

 

Mulți oameni preferă să folosească săpun lichid în loc de săpun solid. În zilele noastre, există o gamă enormă de produse de igienă disponibile în magazine. Dar iată cum poți economisi, făcând în confortul casei propriul săpun lichid.

De multe ori, mulți oameni au în baie resturi de săpun, care sunt de obicei aruncate. Dar doar din ele puteți face acasă un săpun lichid util.

Înlocuirea săpunului cumpărat de la magazin, preparat cu propriile noastre mâini, apare la cei care au fost în mod repetat supărați de calitatea săpunului de bară achiziționat, care a refuzat să se săpunească, apoi au vrut să topească săpunul lichid cu ingrediente de detergent adăugate. Sau săpunul lichid care s-a dovedit a fi prea subțire și ați vrut să-l faceți mai gros. Am început să căutăm pe internet pentru a afla cum să-l îngroșăm și am ajuns la concluzia că era mai ușor să ne facem singuri săpunul parfumat natural, fie că era lichid sau cu cocoloașe.

 

Cum să faci acasă propriul săpun lichid

 

Fabricarea săpunului de casă este un proces ușor și distractiv, care are multe beneficii pentru pielea ta:

Acesta conține cea mai mică cantitate de substanțe chimice dăunătoare pentru sănătate. Produsul fabricat în magazin poate provoca alergii din cauza numărului mare de parfumuri.

Puteți selecta grosimea dorită și conținutul de grăsime al săpunului lichid. Și adăugați parfumurile și beneficiile pentru sănătate preferate, cum ar fi laptele, ciocolata, plantele aromatice și uleiurile esențiale. În acest sens, folosiți numai ingrediente care nu provoacă alergii și care sunt potrivite numai pentru pielea dumneavoastră.

Pentru a prepara acasă un săpun răcoritor trebuie să folosiți uleiuri esențiale de mentă sau lămâie; pentru a obține efectul antibacterian trebuie să folosiți uleiuri de arbore de ceai, geraniu, portocală, trandafir și iasomie pentru a da săpunului un miros dulce, floral.

Nu mai arunca cojile de ouă! Fierbe-le și bagă hainele în acea apă. Un truc fantastic!

 

Pentru a obține un efect de scrub, adăugați cafea, argilă, migdale măcinate. Selectați uleiurile de bază în funcție de tipul dumneavoastră de piele. Poate fi ulei de nucă de cocos, ulei de măsline sau ulei de in. Adăugați o culoare bogată săpunului cu coloranți alimentari.

Luăm săpunurile rămase și le dăm pe răzătoare fin. Aruncați niște suc de lămâie într-o sticlă dozatoare și adăugați un capac de glicerină. Apoi se toarnă fulgii de săpun în dozatorul de săpun și se umple complet sticla cu apă clocotită. Agitați bine flaconul pentru ca acestea să se dizolve și să se amestece cu lămâia și glicerina. După ce săpunul s-a infuzat timp de trei zile, îl puteți folosi agitând bine sticla. Continuarea AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel