Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Britanicii revoltați de cazul elevului pălmuit în fața clasei
WhatsApp
VIDEO ȘOCANT: Un elev de 12 ani a fost pălmuit în faţa clasei pentru că nu putea să scrie în timp ce profesoara îi dicta.
A long line of supports wait outside of Walker Manufacturing before Paul Ryan's speech in Fort Collins on Wednesday. Hundreds of people crowded in the warehouse to hear Ryan speak.

Un elev în vârstă de 12 ani a fost pălmuit în faţa clasei pentru că nu putea să scrie la fel de repede îi timp ce profesoara îi dicta. Imaginile care au fost filmate de un coleg cu telefonul mobil şi au fost publicate de cotidianul englez Daily Mail.


Potrivit jurnaliştilor britanici, incidentul a avut loc în judeţul Tulcea la o şcoală din localitatea Stejaru. Şocant, mai notează aceştia este şi modul în care cadrul didactic a înţeles să aplice corecţia: copilul este ţinut de cap în timp ce este pălmuit în mod repetat cu mâinile la spate, pentru a nu se putea apăra.


La rândul său, mama copilului bătut s-a declarat şocată după ce a urmărit filmuleţul: "Am văzut ce s-a întâmplat și mă doare. Este vorba de copilul meu! ".


În urma incidentului, Inspectoratul judeţean a declanşat o anchetă în acest sens. Profesara care l-a bătut pe elev este pensionară şi a fost angajată din lipsă de personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel