Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Boxer de 19 ani, MORT după o luptă în ring
WhatsApp
 Pugilistul iordanian Rashed Al-Swaisat, în vârstă de 19 ani ani, a încetat din viaţă într-un spital din Polonia, la mai bine de o săptămână după ce a suferit leziuni cerebrale în timpul unui meci din cadrul Campionatelor Mondiale de box pentru tineret de la Kielce, informează Reuters.
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial

Al-Swaisat a fost transportat la spital pe 16 aprilie, fiind supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale pe creier, după ce s-a prăbuşit în cea de-a treia rundă a meciului cu estonianul Anton Winogradow, în cadrul categoriei 81 kg.

"Cu profundă tristeţe am aflat despre decesul lui Rashed Al-Swaisat din Iordania, care fusese internat în spital pe 16 aprilie, după meciul său de la Campionatele Mondiale de tineret. Gândurile noastre se îndreaptă către familia, prietenii şi colegii săi, cărora le transmitem sincere condoleanţe", a precizat Federaţia internaţională de box amator (AIBA) într-un comunicat.

Comitetul olimpic iordanian (JOC) a confirmat la rândul său decesul boxerului şi a transmis condoleanţe familiei acestuia, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel