Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Blue Air, veste bună pentru pasageri
WhatsApp
Blue Air a anunțat că în flota companiei vor apărea, în curând, 12 aeronave noi.

Cea mai marte companie aeriana romanească, Blue Air, are o veste bună pentru pasageri. Începând cu anul viitor, flota va fi îmbunătățită cu 12 avioane Boeing 737 MAX 8. "Modelul Boeing 737 MAX 8 va permite o dezvoltare puternică a companiei Blue Air la nivel european. Vom putea zbura spre destinații noi, pe distanțe mai mari, dar în acelasi timp vom putea menține tarifele scăzute pentru pasagerii noștri, datorită eficienței avionului", a anunţat Gheorghe Racaru, directorul general al Blue Air.

Aceste noi aeronave, care pot transporta până la 200 de pasageri, au un consum redus de combusatibil și de emisii de dioxid de carbon.

Va fi nevoie de angajări

„În viitorul apropiat nu vom mai avea nevoie de noi angajări pentru că, pe lângă aeronavele care vin, vom renunţa la unele mai vechi. Anul trecut am dat înapoi trei avioane. Anul acesta, în toamnă, vor mai pleca trei. Peste iarnă vom rămâne deci cu o flotă ceva mai mică şi, din primăvara lui 2019, vor începe să vină cele noi, MAX-urile. Estimările noastre arată că, prin 2020, nu vom mai avea în flotă Boeing-uri Classic 737 – 300 şi 737 – 400. Vom ramâne doar cu 737 – 500. Tot din această cauză nu vom avea o creştere a numărului de avioane în flotă. Vom înlocui o parte din ce aveam cu cele noi”, a dedclarat Gheorghe Răcaru pentru Capital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel