Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Biscuiți pufoși cu brânză. Un deliciu sănătos și rapid pentru răsfățul de week-end. Dau pur și simplu dependență!
WhatsApp
Biscuiții pufoși cu brânză sunt ideali pentru a-i servi ca aperitiv sau ca gustare între mese. Sunt un deliciu sănătos, simplu și rapid pentru răsfățul de week-end și atenție: Dau pur și simplu dependență! O nebunie care va fi pe placul tuturor: atât al copiilor, cât și al adulților!
Biscuiți pufoși cu brânză. Un deliciu sănătos și rapid pentru răsfățul de week-end. Dau pur și simplu dependență!

Biscuiți pufoși cu brânză - Ingrediente

 

Citește și Rețeta de mucenici a lui chef Scărlătescu. Desertul pentru 9 martie cu o savoare aparte

100 gr de brânză Chedar

200 gr făină tare

200 g de unt (la temperatura camerei) 

1 ou

2 linguri de lapte

1 lingură praf de copt

1 linguriță de muștar

 

Biscuiți pufoși cu brânză - Mod de preparare

 

Pregătirea este foarte simplă: vom pune untul, brânza, oul, laptele, muștarul și sarea în paharul robotului de bucătărie și vom amesteca până vom obține o cremă netedă, ca un unguent.

Cu ajutorul unei site, adăugați făina amestecată cu praful de copt și amestecați bine cu mâinile până obțineți un aluat compact, neted și omogen. Il lasam sa se odihnească la frigider 30 de minute. După acest timp întindem aluatul, pe o hârtie de copt, cu o grosime de jumătate de centimetru pe masa noastră de lucru.

Apoi vom folosi partea din spate a unei duze (dacă nu o aveți, puteți folosi un mic tăietor circular) pentru a face găurile caracteristice ale brânzei. O vom face într-un mod neregulat, imitând o brânză adevărată.

2. Biscuiți p... (biscuiti-pufosi-cu-branza--un-deliciu-sanatos-si-rapid-pentru-rasfatul-de-week-end--dau-pur-si-simplu-dependenta---2.jpg)

Odată ce avem tot aluatul perforat, vom tăia porțiile cu un cuțit. Ne vom preface că desenăm o pânză de păianjen. Mai întâi vom face tăieturi drepte în formă de stea și apoi câteva cercuri, în acest fel vom obține fursecuri în formă de triunghi, dar de diferite dimensiuni și forme. 

Punem hârtia de copt pe aluat și mai punem la frigider încă 15 minute. După acest timp, scoatem și profitând de faptul că aluatul va fi puțin mai ferm, separăm porțiile înainte de a introduce în cuptor.

Băgăm la cuptorul preîncălzit la 180º timp de 12 minute. Scoateți din cuptor, lăsați prăjiturile să se răcească 5 minute în aceeași tavă și apoi așezați-le pe o farfurie până se răcesc complet.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel