Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bill Gates divorțează de soția lui, Melinda după 27 de ani. Averea impresionantă care trebuie împărțită
WhatsApp
Bill Gates divorțează de soția lui, Melinda. Anunțul a fost făcut de cea din urmă pe contul său de Twitter. Cei doi trebuie acum să împartă o avere de 113 miliarde de dolari. 
Bill Gates și Melinda Gate divorțează

Cuplul Bill Gates-Melinda Gates se destramă. După 27 de ani de căsnicie cei doi au luat decizia de a divorța. Melinda spune că amândoi au încercat să salveze relația, lucru care în cele din urmă nu a avut succes. 

„După o gândire îndelungată și un efort mare de a ne salva relația, am luat decizia de a divorța. De 27 de ani încoace, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în toată lumea pentru a face oamenii să trăiască vieți sănătoase și productive. Împărtășim în continuare această viziune și vom continua să lucrăm împreună la fundație, dar nu mai credem că putem crește împreună ca și cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă cerem spațiu pentru familia noastră, în timp ce navigăm prin această nouă viață”, este mesajul Melindei Gates scris pe Twitter.

Bill Gates și Melinda Gates au divorțat. Se vor ocupa în continuare de fundație

Cei doi au împreună fundația Bill&Melinda care luptă împotriva sărăciei, a foametei, a bolilor și a inechității în lume. Cei doi s-au aflat în mijlocul unor mari controverse după izbucnirea pandemiei de COVID-19, conspiraționiștii lansând în spațiul public zvonuri neconfirmate niciodată cum că pandemia ar fi fost provocată chiar de fundația celor doi pentru a-și spori averea.

Din mesajul Melindei reiese că cei doi se vor ocupa în continuare de fundație. Averea care trebuie împărțită este una uriașă: la data anunțării divorțului averea cuplului era estimată la nu mai puțin de 113 miliarde de dolari. 

Bill Gates, în vârstă de 65 de ani a fost mult timp cel mai bogat om din lume. Melinda Gates este cu nouă ani mai tânără decât Bill, aceasta având 56 de ani. 

Mesajul divorțului a fost postat de Melinda și semnat în numele celor doi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel