Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Benone Sinulescu a murit. Doliu în România
WhatsApp
Benone Simulescu a murit în urmă cu scurt timp.  Artistul avea 84 de ani, iar în ultima perioadă avea mai multe probleme de sănătate. 
Benone Sinulescu a murit

Benone Simulescu a murit din cauza unei pneumonii. România este în doliu. Artistul a murit la spital, acolo unde se afla internat de duminică. 

Moartea artistului a provocat durere atât pentru românii care i-au îndrăgit cântecele cât și pentru marii artiști ai României care l-au cunoscut. 

"Nu-mi vine să cred. La drum lung se cunoaște omul. A fost un om deosebit, a ajutat foarte mulți tineri, i-a ajutat foarte mulți ani. A făcut parte din foarte multe juriuri. Condoleanțe familiei și nouă tuturor celor care l-am cunoscut și l-am apreciat" a spus Sofia Vicoveanca în urmă cu scurt timp. 

Benone Sinulescu a murit. Laura Lavric: "Era un fenomen!"

 

"Doamne ferește, nu știu ce se întâmplă! Ne pleacă artiști valoroși, ne pleacă prieteni. E o diferență de vârstă între mine și Benone și îmi aduc aminte când am câștigat un aparat de radio la un concurs numai melodiile lui Benone le ascultam. Cel puțin odată pe lună vorbeam pe urmă cu el la telefon. În ultima perioadă nu prea mă mai suna, deși înainte, dacă nu răspundea mă suna el înapoi. Am fost luată prin surprindere de vestea asta îngrozitoare. Ce să spun, să te ierte Dumnezeu și să te așeze la locul cuvenit pentru faptele pe care le-ai făcut pe pământ. El era mereu tânăr, avea o energie de nedescris. Chiar am vorbit cu Nicolae Botgros și spuneam despre el că este un fenomen: el imprima și câte 13-14 melodii într-o singură zi. Era fantastic. Astăzi chiar m-am gândit să-l sun pe impresar, ca să vedeți cum funcționează telepatia asta. Nu știu cum a putut să vină moartea. Nu-mi găsesc cuvintele. Îmi pare foarte rău," a spus Laura Lavric în urmă cu scurt timp. 

Benone Sinulescu a avut în ultima perioadă mai multe probleme de sănătate. La începutul lunii august, artistul a fost găsit inconștient în casă și a fost dus de urgență la spital. Potrivit unor informații, Benone Sinulescu suferea și de o boală gravă, dar nu aceasta i-a provocat moartea, ci o pneumonie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel