Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Muncitor român, grav rănit după ce a căzut de la 10 metri de pe o platformă aeriană de lucru
WhatsApp
Un muncitor a fost grav rănit într-un accident în care a fost implicată o platformă de lucru aeriană în Destelbergen, Belgia, marți. Victima a fost catapultată când mașina a trecut peste o fântână și a căzut de la o înălțime de 10 metri.

Doi muncitori români, care lucrau pe cont propriu, efectuau, marți, lucrări de zidărie la coșul de fum al unei case din Vossenberglaan, în Destelbergen. Când au trecut cu platforma aeriană peste un puț, lucrurile au mers prost. S-au dezechilibrat și s-au răsturnat cu platforma aeriană peste o casă.

Belgia. Muncitor român, grav rănit după ce a căzut de la 10 metri de pe o platformă aeriană de lucru

 

În acel moment, în "coșul" platformei se aflau doi muncitori. Un muncitor a reușit să se prindă de jgheabul casei și nu a fost rănit. Celălalt bărbat, un român de vreo 30 de ani, nu a fost la fel de bine. A fost catapultat în spatele casei și a căzut de la o înălțime de 10 metri. Tânărul român a fost dus la spital, fiind grav rănit.

Între timp, starea de sănătate a muncitorului este stabilă. Bărbatul se află încă în spital, dar este în afara oricărui pericol pentru viață, potrivit nieuwsblad.be.

 

Citește mai departe

Belgia. Șofer român, implicat în furtul a peste două milioane de litri de kerosen dintr-o conductă NATO

 

Un tribunal din Belgia a condamnat la închisoare mai mulți bărbați implicați într-un furt de kerosen dintr-o conductă NATO. În dosar a fost implicat și un șofer român, care însă a fost achitat.

Tribunalul Penal din Hainaut, Belgia, a condamnat luni, 3 octombrie, mai mulți bărbați implicați într-un furt de kerosen dintr-o conductă aparținând NATO. Potrivit autorităților, peste două milioane de litri de kerosen au fost sustrase din conducta care traversează localitatea Beloeil, din regiunea Valonia.

Liderul grupării, de origine rusă, a fost condamnat la 8 ani de închisoare. De asemenea, rusul a fost amendat cu 240.000 de euro. Un inculpat român, care i-a fost șofer, a fost achitat. Un al treilea bărbat, italian, considerat mai întâi de procuror drept lider al acestei organizații infracționale, a fost considerat în cele din urmă drept decident de către instanță, adică gradul II pe scara organizației infracționale. Acesta a fost condamnat la 4 ani de închisoare și o amendă de 160.000 de euro, potrivit publicației L'Avenir.

Parchetul a cerut arestarea lor imediată, însă avocatul italianului s-a opus, precizând că clientul său se află în Italia și că își va ispăși pedeapsa în țara sa.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel