Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Măsuri de relaxare de duminică: Condiție ciudată pentru a primi sau a merge în vizite
WhatsApp
 De duminică, belgienii au voie din nou să se viziteze. Fiecare familie va putea primi cel mult patru musafiri, a anunțat premierul Belgiei, potrivit Associated Press.

Izolarea fără prieteni este pe cale să devină istorie. În Belgia, de duminică prietenii se pot vizita din nou. O familie poate primi maximum 4 musafiri, însă trebuie să aleagă cu care dintre prieteni poate să se vadă, pentru că, până la ridicarea totală a restricţiilor, trebuie să fie aceleaşi 4 persoane.

„Fiecare casă poate primi maximum 4 musafiri, de fiecare dată, trebuie să fie aceleaşi persoane, aveţi grijă, aceşti 4 musafiri pot vizita o singură familie. Este ca un contract de reciprocitate, dacă vreţi. Distanţarea socială trebuie respectată cu musafirii. Şi, dacă aveţi norocul să aveţi o grădină sau o terasă, atunci e mai bine să îi primiţi acolo. În mod evident, vizitele nu sunt permise dacă unul dintre membrii familiei sau unul dintre vizitatori este bolnav”, a declarat Sophie Wilmes, premierul Belgiei, potrivit Associated Press.

De săptămâna viitoare, în Belgia se pot redeschide şi majoritatea magazinelor, fabricilor şi a altor întreprinderi. Barurile, restaurantele şi teatrele rămân în continuare închise până la noi ordine, iar competiţiile sportive au fost interzise până la 31 iulie.

Belgia, o ţară cu 11,5 milioane de locuitori, a fost serios lovită de epidemia de coronavirus. Numărul cazurilor confirmate a depăşit 50.000, iar cel al morţilor, 8.300, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel