Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbatul care a anunțat că e o bombă la hotelul Continental din Timişoara, amendat cu 4.000 de lei și dus la psihiatrie
WhatsApp
Autorul alarmei false cu bombă a fost identificat şi transportat la clinica de psihiatrie.

Poliţiştii au identificat autorul apelului la 112 care anunţa, luni, amplasarea unei bombe în hotelul Continental din Timişoara, în persoana unui bărbat de 50 de ani, luat în evidenţele Asistenţei sociale ca persoană fără adăpost, arată o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, fiind identificat apelantul în persoana unui bărbat de 50 de ani. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112. Totodată, bărbatul a fost transportat la Clinica Psihiatrică Eduard Pamfil din Timişoara, pentru un control de specialitate", precizează IPJ Timiş.

Conform aceleiaşi surse, după apelul la 112, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, precum şi pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş. Echipajele rutiere prezente la faţa locului au asigurat perimetrul de siguranţă în zonă, fiind evacuate persoanele prezente în incinta societăţii comerciale, pentru desfăşurarea operaţiunilor specifice. 

Alerta cu bombă de la Hotelul Continental a fost falsă

 

Verificările efectuate nu au confirmat existenţa unei bombe în Hotelul Continental din Timişoara, anunţarea la 112 a acestei ameninţări dovedindu-se a fi o alarmă falsă, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

"În urma verificărilor efectuate nu se confirmă existenţa unei bombe în incinta societăţii comerciale, poliţiştii continuând cercetările specifice pentru identificarea apelantului şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă", a transmis sursa citată.

Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 că în incinta unei societăţi comerciale (Hotelul Continental n.r.) din Timişoara ar fi amplasată o bombă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, precum şi pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş.

Echipajele rutiere prezente la faţa locului au asigurat perimetrul de siguranţă în zonă, fiind evacuate persoanele prezente în incinta societăţii comerciale pentru desfăşurarea operaţiunilor specifice, a mai precizat Poliţia Timiş.

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel