Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbat român, dat dispărut, a fost găsit mort, pe un câmp din județul Olt
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de73 de ani, din comuna Topana, care era căutat de poliţişti, după ce familia a semnalat dispariţia acestuia de la domiciliu, a fost găsit, după mai bine de o săptămână, mort. Cadavrul în descompunere a fost găsit pe un câmp din localitate.
foto ILUSTRATIV

Dispariţia bărbatului a fost anunţată, pe 28 iunie, de o femeie din comuna Topana. Aceasta le-a spus polițiștilor că socrul său, în vârstă de 73 de ani, din aceeași localitate, a plecat de 3 zile de la domiciliu și nu a mai revenit.

„La fața locului, timp de 4 zile, pentru găsirea bărbatului, au fost mobilizate efective de polițiști și persoane de sprijin, fiind adus inclusiv un câine de urmă. In această dimineață, în jurul orei 10, bărbatul a fost găsit decedat, la aproximativ 4 km de locuință, la limita  localităților Topana și Leleasca, relatează gazetanoua.ro.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Scornicești, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ucidere din culpă, cadavrul fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel