Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Băiețel de 10 ani dispărut în apele Siretului: Familia speră la un miracol
WhatsApp
Un băiețel de 10 ani din Liteni a dispărut în mod tragic în apele Siretului. Familia este disperată.
Băiețel de 10 ani dispărut în apele Siretului: Familia speră la un miracol

În ciuda operațiunilor de căutare intense, eforturile echipelor de intervenție nu au dat, până acum, niciun rezultat.

Conform relatărilor vecinilor, băiatul a mers la scăldat împreună cu o fetiță, joi la prânz. La un moment dat, fetița i-a sugerat să se întoarcă acasă, dar băiatul a refuzat, spunând că mai vrea să rămână. Fetița a plecat atunci să-i anunțe pe părinții băiatului, dar când aceștia au ajuns la malul apei, au găsit doar hăinuțele copilului.

"Fetița a spus că i-a zis să meargă acasă, dar el a rămas. Ea s-a dus să anunțe părinții, iar când au venit, au găsit doar hăinuțele lui. Sperăm la o minune", a declarat o localnică, vizibil afectată.

 

Toată comunitatea se roagă pentru viața copilului

 

Autoritățile au intervenit rapid, mobilizând echipaje de pompieri militari cu două bărci pneumatice și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Deși s-au desfășurat operațiuni de căutare pe o suprafață extinsă, până la lăsarea nopții, băiețelul nu a fost găsit.

Un alt localnic a mărturisit că nu a văzut momentul în care băiatul s-ar fi înecat, ceea ce alimentează speranța că poate nu este în apele Siretului. "Nu a văzut nimeni că s-a înecat. Poate nu e în apă... Nenorocire!", a spus acesta.

Râul Siret, deși nu este foarte adânc în zona respectivă, are un curent puternic, care ar putea fi periculos pentru un copil mic. "Apa nu e adâncă tare, dar copilul e mic... E tare, puternică", a mai explicat un alt localnic.

Comunitatea rămâne în alertă, sperând la un miracol care să aducă băiețelul teafăr înapoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel