Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Băiatul de 13 ani din Galați, dat dispărut, plecase de acasă după o discuție cu tatăl plecat în străinătate
WhatsApp
Un copil în vârstă de 13 ani a plecat, vineri, de acasă, din Galați, după ce a vorbit la telefon cu tatăl său plecat în străinătate.  Autoritățile au emis un mesaj ro-alert prin care a notificat dispariția sa. Băiatul a fost găsit după câteva ore în Gara de nord din Capitală.

Poliţia Română a emis, vineri seara, un mesaj RO-ALERT - alertă portocalie privind dispariţia unui minor de 13 ani din judeţul Galaţi. Potrivit mesajului, vineri, minorul Angelin George Drutu, de 13 ani, a dispărut din municipiul Galaţi.

Băiatul are următoarele semnalmente: 1,60 - 1,65 metri înălţime, aproximativ 60 de kilograme, păr şaten tuns scurt, ochi verzi, ten închis. La data dispariţiei era îmbrăcat cu geacă de culoare albă, pantaloni de blug albastru, încălţări sport albe. Orice informaţie despre el va putea fi transmisă la numărul unic de urgenţă 112.

Băiatul de 13 ani din Galați, dat dispărut, plecase de acasă după o discuție cu tatăl plecat în străinătate

 

Polițiștii din Galați au fost sesizați de o femeie, din municipiul Galați, că în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Angelin George Druțu, a plecat de acasă, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate. Acesta nu a mai revenit.

Minorul de 13 ani din Galaţi dat dispărut după ce a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit a fost găsit vineri seara la Gara de Nord din Capitală.

Anunţul a fost făcut de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi. Anterior, IPJ a anunţat că, la data de 30 septembrie, ora 16,30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi de către o femeie, din municipiul Galaţi, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12,30, fiul său vitreg, Angelin George Druţu, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuţii telefonice avute cu tatăl său aflat în străinătate şi nu a mai revenit.

Băiatul, identificat în Gara de nord

 

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet de tren din gara CFR Galaţi şi s-a urcat în trenul cu destinaţia Bucureşti.

A fost recunoscut de mama sa, în urma vizionării înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere, preciza sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel