Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autoritatea Fondului pentru Mediu are un nou președinte, după scandalul privind lansarea programului ”Rabla penru electrocasnice”
WhatsApp
Ştefan-Andrei Cazacu a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu. Decizia, luată de premierul interimar Nicolae Ciucă, a fost publicată joi în Monitorul Oficial. Numirea vine în urma demiterii lui Dan-Cătălin Vatamanu după amânarea lansării programului ”Rabla pentru electrocasnice”.
Stefan Andrei Cazacu

Până acum, Cazacu a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. Schimbarea din funcție a președintelui AFM a fost cerută de ministrul Mediului, Mircea Fechet, după amânarea lansării programului ”Rabla pentru electrocasnice”, care trebuia să aibă loc pe 15 decembrie.

La doar câteva minute după startul programului, site-ul pe care românii se puteau înscrie pentru a primi voucherele a picat. Ulterior, AFM a transmis că sunt ”suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații”. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel