Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autocar cu 60 de români în drum spre Franța, implicat într-o coliziune rutieră. Un tânăr, la volanul unui automobil, a murit pe loc
WhatsApp
O persoană a decedat şi o alta a fost rănită într-un accident rutier produs, în județul Suceava. În coliziunii au fost implicate autoturism şi un autocar, în care se aflau 60 de persoane, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.
Autocar cu 60 de români, implicat într-o coliziune rutieră. Un tânăr, la volanul unui automobil, a murit pe loc.

Sursa citată a precizat că persoana decedată este şoferul autoturismulu,  un tânăr în vârstă de 20 de ani

Victima rănită, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital, fiind conştientă şi cooperantă, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier. La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, în autocar se aflau 60 de persoane. Autocarul transporta persoane pe direcția Iași-Lyon. Impactul a fost deosebit de puternic iar şoferul autoturismului a decedat, medicii neputând să îi salveze viața. 

Conform celor de la ISU Suceava, Autocarul, implicat în evenimentul rutier,  transporta 60 de persoane și se deplasa pe ruta Iași – Lyon. În urma impactului a mai rezultat rănirea unui pasager din autocar care, conform specialiștilor, a fost transportat la spital dar este conştient şi cooperant. Autocarului implicat în accident nu i s-a mai permis deplasarea din cauza avariilor suferite.

 

Autocar cu 60 de români, implicat într-o coliziune rutieră. Un tânăr, la volanul unui automobil, a murit pe loc

 

O singură persoană din autocar (un bărbat de 30 de ani), a fost transportată la spital, fiind conştientă şi cooperantă, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier, transmite BZI.ro

Autocarul, care se deplasa pe ruta Iași – Lyon (Franța), avea 60 de persoane la bord (cu tot cu victima transportată ulterior la spital), iar avariile suferite nu i-au permis să-și continue drumul. Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vamă, care au pus la dispoziție un spațiu încălzit, în incinta căminuluii cultural.

Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării. au explicat cei de la ISU Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel