Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Un român a vrut să o arunce pe fereastră pe fiica partenerei sale, după ce a sugrumat-o
WhatsApp
Un român a vrut să o arunce pe fiica iubitei sale pe fereastră. Mama a venit în ajutorul copilului ei. Ambele au fost rănite ușor. Românul în vârstă de 32 de ani a fost reținut de autoritățile din Viena.

Un român, în stare avansată de ebrietate, și-a atacat sâmbătă seara partenera și pe fiica acesteia în Viena-Favoriten. Mai întâi, românul în vârstă de 32 de ani ar fi sugrumat-o pe fiica de 28 de ani a partenerei sale și apoi ar fi încercat să o arunce pe fereastră.

Românca în vârstă de 50 de ani s-a grăbit să își ajute fiica. Ambele femei au fost rănite ușor, iar conaționalul de 32 de ani a fost arestat.

Ofițerii din cadrul comandamentului de poliție al orașului Favoriten au fost chemați la apartamentul din Laxenburger Straße de către tânăra de 28 de ani în jurul orei 22.30. Acolo, femeile au declarat că bărbatul ar fi fost cel care mai întâi a strâns-o de gât pe tânăra de 28 de ani, a relatat purtătorul de cuvânt al poliției, Daniel Fürst.

Ulterior, românul a  vrut să o împingă pe fată pe fereastră de la etajul doi. Când femeia de 50 de ani a sărit să își ajute fiica, bărbatul de 32 de ani a atacat-o și pe ea.

Românul avea o alcoolemie de 1,94 la mie în sânge, motiv pentru care nu a putut fi încă interogat, a anunțat duminică poliția.

Bărbatul a fost acuzat de mai multe infracțiuni, potrivit kleinezeitung.at.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel