Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atenție la banii abandonați pe jos. O femeie aproape a murit după ce a luat o bancnotă de 1 dolar de pe podeaua McDonald's plină de fentanil (drog)
WhatsApp
„Corpul meu a amorțit complet” : O femeie din Kentucky aproape că a murit după ce a luat o bancnotă de 1 dolar de pe podeaua McDonald's pe care o suspectează că era plină de fentanil, o substanță foarte periculoasă.
Atenție la banii abandonați pe jos. O femeie aproape a murit după ce a luat o bancnotă de 1 dolar de pe podeaua McDonald's plină de fentanil (drog) / Foto: Unsplash

Autoritățile avertizează oamenii să fie atenți la banii găsiți pe jos, deoarece pot reprezenta un pericol pentru sănătate.

O femeie din Kentucky a fost spitalizată după ce a luat duminică o bancnotă de un dolar de pe jos, despre care bănuia că era dată cu fentanil. Fentanilul este un analgezic opioid sintetic utilizat ca anestezic general și în tratamentul durerilor cronice și severe. Este eliberat doar pe bază de rețetă specială pentru substanțe narcotice. Este utilizat ilicit ca drog, adesea în asociere cu heroină sau cocaină.

„Corpul meu a amorțit complet, abia puteam vorbi și abia puteam respira. Mă luptam să rămân trează”, a scris Renne Parson pe Facebook.

 

Parson aproape a murit după ce a luat o bancnotă de 1 dolar de pe podeaua McDonald's plină de fentanil

 

Parson spune că se afla cu mașina împreună cu soțul ei, Justin, și copiii prin Nashville, Tennessee, când familia s-a oprit la un McDonald's local pentru a folosi toaleta.

Renne își ținea în brațe bebelușul de trei luni în timp ce aștepta să folosească toaleta, când a văzut o bancnotă de un dolar pe jos.

„Fără să mă gândesc la nimic - am ridicat-o”, a scris Renne, conform Daily Mail.

Odată ce familia s-a urcat în mașină, Renne a început să aibă simptome în timp ce a pus dolarul în interiorul mașinii.

„Dintr-o dată am simțit că începe în umeri, iar senzația cobora rapid pe corp și nu se mai oprea”, a explicat ea.

Renne s-a apucat de brațul soțului ei când corpul ei a amorțit brusc.

Ea a adăugat: „Abia puteam să vorbesc și abia puteam să respir. Mă luptam să rămân trează, în timp ce Justin striga la mine să rămân trează și încerca să vorbească la 911 și să găsească cea mai apropiată stație de pompieri sau spital. Am leșinat înainte de a ajunge la spital, dar, din fericire, au lucrat aproape la fel de repede ca și soțul meu pentru a mă duce acolo”.

 

Efectul fentanilului a fost atât de puternic încât l-a simțit și soșul după ce a fost atins

 

Justin a condus cu aproape 160 km/h într-o zonă de 35 km/h, trecând pe roșu la fiecare semafor pentru a-și duce soția la cel mai apropiat spital.

Justin și-a amintit incidentul pentru WKRN News 2, spunând: 'Părea că e pe moarte. Cu siguranță era inconștientă și foarte palidă'.

Bărbatul a dezvăluit ulterior că a simțit efecte secundare după ce soția sa l-a atins.

'Buzele au început să-mi amorțească și pe braț mi-a apărut o iritație', a spus el.

Simptomele lui Justin au dispărut după o oră, în timp ce Renne a început să se simtă 'oarecum normal' în câteva ore și cu ajutorul medicamentelor. 

Ulterior, ea a fost externată de către experții medicali susținând că a fost vorba de o supradoză accidentală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel