Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atenționare de călătorie pentru SUA, din cauza uraganului Delta
WhatsApp
Ministerul Afacerilor Externe îi atenționează pe românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în SUA, în statele Texas, Louisiana, Mississippi și Alabama, că autoritățile americane au emis o alertă meteorologică pentru uraganul Delta.

MAE le recomandă cetățenilor români care intenționează să se deplaseze în zonele care urmează să fie afectate de uraganul Delta să își amâne călătoria planificată, să urmărească anunțurile făcute de autoritățile locale şi să urmeze cu strictețe recomandările şi instrucțiunile acestora.

Este vorba de statele Texas, Louisiana, Mississippi și Alabama, pentru care autoritățile americane au emis o alertă meteorologică pentru uraganul Delta.

Informații actualizate cu privire la traiectoria uraganului Delta pot fi accesate pe site-ul Centrului Național de Uragane din SUA – https://www.nhc.noaa.gov/.

MAE informează că cetățenii români care au nevoie de asistență consulară pot contacta Consulatul General al României la Miami la numerele de telefon +1.305.763.8714 și +1.305.763.8874, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție şi telefonul de permanență al Consulatului General al României la Miami: +1-202-515-8953.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel