Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Asistent român, închis în Austria după ce a violat octogenara pe care o îngrijea: „Îmi pare rău. Familia a fost întotdeauna bună cu mine“
WhatsApp
Trei ani de închisoare pentru un asistent român în vârstă de 53 de ani. Bărbatul a mai fost judecat și înainte pentru o agresiune sexuală. După mărturisirea sa, marți, la Linz, a fost pronunțat rapid un verdict în urma căruia a fost găsit vinovat.

"Îmi pare rău. Familia a fost întotdeauna bună cu mine", a afirmat un român în vârstă de 53 de ani, după ce a recunoscut în fața Tribunalului Regional Linz că și-a agresat sexual bătrâna în vârstă de 82 de ani pe care o îngrijea.

Faptele s-au petrecut în cartierul Urfahr-Umgebung din Linz în luna noiembrie a anului trecut. Deși nu-și amintea cu exactitate ce s-a petrecut în noaptea aceea, în care a băut o sticlă de rachiu, asistentul de îngrijire a recunoscut fapta în sine.

Asistent român, închis în Austria după ce a violat octogenara pe care o îngrijea

 

Acuzatul nu-și putea aminti, dar victima sa, care i-a povestit asistentului medical, care locuiește și el în casă, a doua zi, putea: Astfel, în ultima zi a rotației sale de patru săptămâni, asistentul medical s-a culcat cu ea în pat în timpul nopții și a violat-o. Iar dimineața, în timp ce o spăla, a abuzat din nou de ea.

Și nu era pentru prima dată când asistentul era judecat pentru astfel de fapte. Și în Germania a trebuit să se justifice pentru o agresiune sexuală într-o secție geriatrică și a fost condamnat.

Românul, condamnat și în Germania pentru aceleași fapte

 

Procesul de la Linz fusese programat pentru toată ziua de marți, dar mărturisirea acuzatului a făcut ca acesta să se desfășoare mai repede. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost găsit vinovat de acuzația de abuz sexual asupra unei persoane lipsite de apărare sau cu deficiențe mintale - pentru care legea din Austria are stabilit un interval de pedeapsă de la unu la 10 ani de închisoare - și a fost condamnat la trei ani de închisoare. Decizia judecătorului este deja obligatorie din punct de vedere juridic.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel