Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Arest ca în filme pe o autostradă din Elveția: Român trântit pe jos și încătușat în văzul tuturor / VIDEO
WhatsApp
Un videoclip în care un hoț român e arestat a devenit viral pe rețelele de socializare.
FOTO: Capturi de ecran: Sursă: cdt.ch

Un român în vârstă de 34 de ani a fost arestat pe autostrada Locarno - Riazzino din Elveția, în văzul tuturor participanților la trafic. 

Potrivit informațiilor furnizate de autorităților, românul este suspectat de comiterea unor infracțiuni grave, printre care furt și fraudă de schimb valutar în zona Bellinzona. 

Operațiunea de arestare a avut loc în timp ce românul se afla în traficul dens de pe autostradă când a fost oprit de forțele de ordine. În ciuda tentativelor sale de evadare, coloanele de mașini au împiedicat fuga suspectului, iar polițiștii a intervenit rapid pentru a-l imobiliza și aresta.

Polițiștul a îndreptat arma spre român 

 

În videoclip se poate observa cum unul dintre polițiști apare cu arma îndreptată către mașina suspectului și îl scoate din vehicul în timp ce colegul său verfică interiorul automobilului. Ofițerul care ținea arma o pune înapoi în toc și cu o mișcare rapidă îl imobilizează pe bărbatul suspect de 34 de ani, încătușându-l pe loc, scrie Corriere del Ticino. 

Ulterior, bărbatul este întors pe o parte și pare să fie supus unui scurt interogatoriu. Colegul său îl ridică apoi în picioare, cu mâinile încătușate, și îl escortează către mașina de poliție, toate acestea desfășurându-se în mijlocul mașinilor oprite pe autostradă. 

Reacțiile la această operațiune fost mixte, unii oameni lăudând rapiditatea și eficiența acțiunii poliției, în timp ce alții au ridicat întrebări cu privire la proporționalitatea folosirii armei într-o situație de acest gen.

Autoritățile au confirmat autenticitatea videoclipului și au subliniat necesitatea intervenției rapide pentru a preveni orice risc pentru siguranța publică.

VEZI VIDEO AICI

----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel