Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Arad: Suspecții atacului cu bombă, care a omorât un om de afaceri, au fost prinși de poliție. Fiica lui Ioan Crișan este pe listă!
WhatsApp
Poliția din Arad a lansat astăzi o operațiune majoră pentru capturarea suspecților implicați în atacul cu bombă care a dus la moartea omului de afaceri Ioan Crișan, în urmă cu trei ani. 
Ioan Crișan

UPDATE: Conform celor mai recente informații din anchetă, fiica lui Ioan Crișan ar fi fost cea care a comandat atacul cu bombă în urma căruia a fost ucis acesta. Ea ar fi procurat materialul explozibil din Serbia, având un complice în această acțiune. Unul dintre suspecți a fost responsabil de confecționarea bombei, iar alții doi au activat dispozitivul explozibil. Ancheta se concentrează pe Laura, fiica lui Ioan Crișan, pentru că a orchestrat atacul, iar ceilalți trei suspecți sunt vizați pentru achiziționarea materialelor și detonarea acestora. 

Dintre suspecți, unul are expertiză în electronică, iar altul l-a urmărit pe Ioan Crișan. Totul ar fi pornit de la dispute financiare. Deși fiica lui Crișan a moștenit toată averea după uciderea acestuia, se pare că omul de afaceri nu dorea să-i lase banii. Între cei doi a avut loc un conflict pe tema averii, iar fiica ar fi luat decizia de a-și asasina tatăl.

Autoritățile continuă să investigheze detaliile acestei crime șocante.

---------------------

Potrivit DCNews, patru români sunt în vizorul autorităților, iar perchezițiile au loc în șapte locații diferite din oraș.

Atacul a avut loc pe 29 mai 2021, când mașina lui Ioan Crișan a explodat într-o parcare, la ora 06:55, în timp ce acesta se pregătea să plece. Potrivit martorilor, Crișan tocmai își consumase cafeaua și s-a urcat în vehicul, când bomba, plasată sub scaunul șoferului, a detonat. În urma exploziei, afaceristul a fost prins în flăcări, iar necropsia efectuată ulterior a confirmat decesul său tragic.

Polițiștii au început investigațiile imediat după incident, iar astăzi au efectuat percheziții în mai multe locații, având ca scop găsirea probelor și capturarea suspecților. Conform informațiilor de ultimă oră, una dintre persoanele vizate ar fi chiar fata lui Ioan Crișan, ceea ce complică și mai mult cazul.

După finalizarea perchezițiilor, cei patru suspecți vor fi aduși la audieri la Parchetul General, unde vor fi interogați pentru a stabili rolul fiecăruia în orchestrarea atacului. Autoritățile au promis că vor face tot posibilul pentru a aduce în fața justiției persoanele responsabile de acest act teribil.

Revenim cu detalii pe măsură ce informațiile devin disponibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel