Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Apel disperat. A dispărut Beatrice, o tânără voluntară din echipa "My Romania Community"
WhatsApp
O întreagă comunitate este în alertă după ce Beatrice, cunoscută cu drag de prieteni și colegi sub numele de Betty, a dispărut în Wembley, Marea Britanie. 

Ultima dată când a fost văzută, data de 19 octombrie 2024, Beatrice purta un pulover alb cu un pătrat negru inscripționat, pantaloni de trening negri cu dungi gri și adidași negri. Tânăra nu avea ochelarii săi obișnuiți în momentul dispariției.

Beatrice are o înălțime de aproximativ 1,55 metri, constituție slabă, păr scurt brunet și ochi căprui.

Comunitatea My Romania din Marea Britanie, din care Beatrice face parte, este profund îngrijorată de lipsa ei. De-a lungul timpului a avut o implicare remarcabilă în numeroase activități comunitare. De-a lungul timpului, Beatrice a participat activ la concerte comunitare, evenimente literare și acțiuni de sprijin social, fiind cunoscută pentru devotamentul și dorința sa de a ajuta.

Îngrijorare printre colegi

 

Comunitatea online a reacționat prompt, mesajele de îngrijorare și apelurile la distribuire masivă a anunțului de dispariție fiind răspândite pe rețelele de socializare. Organizația My Romania Community a făcut un apel public către toți cei care ar putea avea informații despre Beatrice să contacteze de urgență Poliția din Marea Britanie la numărul 999, menționând numărul de caz 01/981872/24.

„Suntem extrem de îngrijorați pentru Beatrice! Este o persoană minunată, mereu implicată în activitățile noastre comunitare și gata să ajute pe oricine. O cunoașteți cu toții din acțiunile noastre de binefacere. Dacă aveți orice informație, vă rugăm să ne ajutați!”, este apelul emoționant lansat de colegii ei din comunitate.

De asemenea, mesajul către Beatrice este unul clar: „Dacă vezi acest anunț, te rugăm să mergi la cea mai apropiată secție de poliție!”

Orice detaliu poate fi crucial pentru a o aduce pe Beatrice în siguranță acasă. Comunitatea îndeamnă la solidaritate și mobilizare pentru a face ca acest mesaj să ajungă la cât mai multe persoane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel