Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aniversarea unui copil român, de trei ani, întreruptă cu toporul de un vecin italian: „Urla că vrea să intre în casă și să ne omoare“ (Video)
WhatsApp
Un scandal a avut loc în localitatea ieșeană Florești, acolo unde un bărbat, de naționalitate italiană,  a întrerupt o petrecere de copii cu un topor. Incidentul a avut loc în jurul orei 22.00.

Familia respectivă îl sărbătorise pe băiatul cel mic, în vârstă de 3 ani, aniversare la care mai invitase un cuplu cu alţi trei copii.

Oamenii spun că la aproximativ jumătate de oră după ce joaca celor mici s-a încheiat, vecinul lor italian care locuieşte cu un etaj mai jos, a mers cu un topor la uşa lor şi a început să lovească uşa şi să-i ameninţe, informează Ziar de Cluj.

„Urla că vrea să intre în casă și să ne omoare“

 

„Noi am celebrat ziua de naștere a unuia dintre cei trei copii pe care îi avem. Nu am făcut petrecere mare, așa că am chema un cuplu, prieteni de familie, cu copiii lor, pentru ca micuții să se joace în voie. Într-adevăr, au dansat și s-au distrat, plânsete și râsete, dar în jurul orei 22 joaca era gata pentru că nu mai aveau energie. S-au pus cu toții în cameră la desene, iar dintr-o dată am auzit vreo 20 de lovituri în ușă.

Fără să fi venit anterior să ni se atragă atenția că e gălăgie prea mare, l-am văzut pe vizor pe vecinul de la etajul anterior cum lovea ușa cu un topor. Urla la noi că vrea să intre în casă și să ne omoare. Între timp s-a calmat după ce nu a reușit să spargă ușa, iar echipajul de poliție care a venit a stat de vorbă cu noi preț de 5 minute, apoi o jumătate de oră la ei în apartament și în cele din urmă au plecat fără să ia vreo măsură“ au povestit părinții sărbătoritului.

Speriaţi, oamenii au sunat la 112, dar poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au văzut şi pericolul, ci doar pagubele materiale. După ce au discutat cu părţile implicate, oamenii legii au spus că cel mult pot merge a doua zi la secţia de poliţie pentru a depune o plângere pentru distrugerea uşii.

Aniversarea unui copil român, de trei ani, întreruptă cu toporul de un vecin italian

 

„În jurul orei 00.05, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la desfășurarea unei stări conflictuale, într-un ansamblu de locuințe situat pe strada Florilor. Polițiștii s-au deplasat la locul indicat, pe holul ansamblului la acel moment nefiind identificate persoane. Au fost derulate verificări, cei implicați relatând faptul că starea conflictuală s-ar fi declanșat ca urmare a unor neînțelegeri repetate privind zgomotele provenite din apartamentul vecin. În baza celor constatate, polițiștii au acționat în vederea aplanării scandalului, fiind purtate discuții cu părțile implicate. De asemenea, în urma avarierii ușii de acces într-una dintre cele două locuințe, persoanele fost îndrumate legal cu privire la dreptul de a formula o plângere prealabilă pentru comiterea infracțiunii de distrugere”, explică reprezentanții IPJ Cluj. 

Povestea acestora a fost confirmată și de către cuplul care fusese aseară în vizită la ei. 

Cu toate acestea, poliția raportează incidentul ca și cum ar fi fost o nimica toată și susțin că loviturile ar fi fost provocate de un sucitor. 

IPJ Cluj recunoaşte că poliţiştii care s-au ocupat de acest caz au acţionat în acest mod, dar nici nu era nevoie de mai mult pentru că poliţiştii au reuşit să rezolve conflictul cu vorba bună. Oamenii au depus plângere, dar spun că în noaptea respectivă nu au mai dormit acasă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel