Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Andreea Esca: România a recuperat un român
WhatsApp
Andreea Esca a povestit, în mediul online, despre un român care a decis să se întoarcă în țară.
Foto Facebook / Andreea Esca

"Sunt in Wizz spre Londra. O doamna draguta ma roaga sa fac o fotografie cu baietelul ei, care imi ofera politicos si o bomboana cu lapte. Facem poza si ultima fraza pe care mi-o spune este: “Va multumim pentru ce faceti pentru tara noastra!”.

A venit ca cel mai frumos compliment dar si ca un pansament peste rana mea, ca nu fac destul. Nu trec 5 minute si se apropie o alta doamna sa ma roage acelasi lucru, pentru fiul ei. Imi spune ca a fost intr-un reportaj de la Stirile Protv acum niste vreme pe cand lucra in Spania si ca de doi ani s-a intors in tara, ca-i era dor de “acasa”, si merge doar in vizita la fiica ei, care lucreaza la Londra.

Sunt fericita cand aflu ca a hotarat sa revina in Romania ca si cum as fi recuperat o prietena. Sunt fericita ca Romania a recuperat un roman. Si o intreb surazatoare daca acum ii este bine. “Nu, ne omoara birocratia, tot felul de probleme, dar sunt cu ai mei…”. Romania, te iubesc!", a scris, vineri, 13 aprilie, Andreea Esca pe rețeaua de socializare Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel