Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Andi Manciu, șeful GCS, exmatriculat din facultate?
WhatsApp
Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, ar fi fost exmatriculat de la SNSPA. În urmă cu câteva zile, acelați Manciu a fost în prim-planul opiniei publice după ce mass-media a dezvăluit că nu ar deține studiile necesare pentru obținerea acestei funcții.

Potrivit Antena 3, Andi Manciu ar fi fost exmatriculat de la SNSPA din anul al doilea de studiu din cauza neparticipării la cursuri. Din poziția de șef al GCS, Manciu analizează și furnizează zilnic datele pandemiei  COVID-19 în România, având rang de consilier de stat. 

Tot în legătură cu el, în urmă cu câteva zile a fost lansată informaţia potrivit căreia acesta nu are studii superioare.„E o bazaconie. Nu am avut nicio discuție despre vreo posibilă candidatură și, implicit, e o invenție ideea unei poziții eligibile pe liste. În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt”, a răspuns Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, pentru DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel