Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal de proporții: a venit poliția
WhatsApp
În data de 12 iunie, în jurul orei 17:47, în Snagov, o nouă ceartă a izbucnit între impresara Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, având ca punct central un skijet. 
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal de proporții: a venit poliția

Conflictul a escaladat rapid, culminând cu chemarea Poliției de către Reghecampf, care a susținut că mai multe bunuri i-au dispărut, inclusiv skijet-ul în cauză.

Antrenorul a descoperit skijet-ul la o persoană din comuna Gruiu, fapt ce l-a determinat să facă o plângere pentru furt. Potrivit declarațiilor sale, bunul respectiv fusese sustras din proprietatea sa, dar Prodan susține că situația este mult mai complexă. Ea a afirmat că skijet-ul și alte bunuri, inclusiv un Ferrari și o barcă, sunt de fapt în coproprietate, întrucât procesul de divorț dintre cei doi încă nu a fost finalizat.

„Nu este nimic furat. Este skijet-ul familiei, a venit la reparat,” a declarat Anamaria Prodan, miercuri, după ce Reghecampf a depus plângerea. Ea a acuzat antrenorul de orchestrarea unui circ mediatic și de implicarea inutilă a Poliției. „Nu înțeleg de ce,” a spus Prodan într-un live pe Instagram.

„Îmi pare bine că am făcut acest live să rămână și să înțeleagă toată lumea despre ce este vorba și cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină și să își vadă copilul acasă,” a adăugat ea.

Anamaria Prodan a continuat să susțină că skijet-ul a fost adus de ea la reparat și că intenția lui Reghecampf ar fi să îl ia și să îl vândă. Poliția, sesizată prin apel la 112, s-a deplasat la fața locului. Într-un comunicat oficial, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a confirmat că polițiștii Postului de Poliție Gruiu au găsit skijet-ul într-o societate comercială specializată în reparații auto și ambarcațiuni.

 

La fața locului a sosit și poliția

 

La fața locului au sosit și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru desfășurarea activităților specifice în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La locul incidentului a fost prezentă și Anamaria Prodan, care a reiterat faptul că bunurile respective sunt în coproprietate până la soluționarea partajului. Poliția a menționat că, din primele verificări efectuate, nu au rezultat indicii care să ateste existența vreunei agresiuni fizice între cei doi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel