Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă cu cub de drojdie proaspătă cu puțin lapte. Tenul va întineri cu această mască chiar și cu zece ani
WhatsApp
Drojdia poate fi folosită și în scopuri cosmetice, deoarece aduce doar beneficii pentru ten. Dacă nu ai încercat, atunci e timpul să apelezi la masca cu drojdie.  Efectul minune al măştilor cu drojdie se datorează vitaminelor din compoziţia acestui produs care ajută la refacerea elasticităţii pielii.
Amestecă cu cub de drojdie proaspătă cu puțin lapte. Tenul va întineri cu această mască chiar și cu zece ani

Complexul de vitamina B îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi echilibrează procesele metabolice. Antioxidanţii din compoziţia drojdiei restabilesc strălucirea pielii,aminoacizii grăbesc procesul de sinteză a elastinei şi a colagenului,iar mineralele hrănesc pielea şi o fac mai rezistentă.

Foloseşte masca cu drojdie atunci când: ai tenul gras,cu porii dilataţi, ai coşuri, ai riduri, ai pielea uscată, ai pete pe faţă. Luați un cub de drojdie proaspătă și diluați-o în puțin lapte călduț. Atenție, laptele sau apa folosită nu trebuie să fie fierbinți. Foloseşte doar drojdia proaspătă, pentru că altfel este lipsită de proprietăţi. Cea mai bună drojdie este cea care se sfărâmă atunci când este strânsă între degete.

Te-ar putea interesa și: Fierbeți un cartof, adăugați puțină miere și țineți amestecul pe mâini 15 minute. Un truc genial!

 Înainte utilizezi masca cu drojdie, curăţă bine faţa.  Aplică drojdia pe faţă într-un strat gros şi las-o să acţioneze până când se usucă, iar apoi clăteşte cu apă călduţă. Efectul măştii va fi mai bun dacă peste ea vei pune o cârpă din bumbac şi un prosop umezit în apă caldă. După ce vei îndepărta masca, pentru a întări efectul tonic, şterge-ţi faţa cu un cub de gheaţă.După 10-15 măşti aplicate, fă o pauză de 2 săptămâni.

Încearcă și:  „Șobolanul umed“ te scapă de petele pigmentare de pe ten: Mușețel și oțet, ingredientele secrete ale unui tonic miraculos

Dacă ai tenul gras şi cu probleme, atunci adaugă în masca cu drojdie iaurt şi smântână degresate, lămâie şi albuş de ou. Dacă vrei o curăţare profundă a tenului, foloseşte drojdia împreună cu lapte şi sucuri de fructe de pădure.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel